Hiányzik egy szoftvered? A keresés már a múlté! Itt a letöltőközpont!

Épp egy most vásárolt gépet telepítesz? Vagy a régi rendszered már túl lassú volt és újra kell rakni? Netalántán egy programot keresel ami segítségedre lehet? Most bemutatjuk neked a letöltõközpontot amelyet nem rég próbáltunk ki. Egyszerûen fantasztikus!

Eddig perceket vagy akár órákat tölthettél el az interneten mire végül megtaláltad a számodra megfelelõ programot, de most már jóval egyszerûbb ha felmész a SilverPC letöltõközpontba és onnan indítod a keresést. Az igényesen kategorizált programok és bõ leírások mellett ingyen letöltheted azokat. Minden program letöltése ingyenes és valóban azt töltöd le amit keresel. Nincs vírus. Sem pedig rejtett hirdetések a programban. Ennyire egyszerû.

Negyed óra böngészés után miközben az oldalt teszteltünk, hibát nem találtunk. Valóban azt töltöttük le amit akartunk és nem volt melléfogás.

Mit tudsz letölteni?
Valóban mindent. Mindent ami kellhet. CD/DVD író szoftvereket, rendszer ellenõrzõ szoftvereket, particionáló szoftvereket, segédprogramokat. Mindent. Ingyen. Igen, drivereket és illesztõprogramokat is.

Esetleg ha még nem próbáltad ki ide kattintva elérheted az oldalt. Teljes szívünkbõl ajánljuk!

Kellemes idõspórolást és letöltést kívánunk!

Share this post

scroll to top