in

Mellnagyobbító masszázs otthon!

Masszázs fontossága:
A férjem mesélte, hogy volt még valamikor régen egy mell szépségverseny, aminek a győztesével készítettek riportot a verseny után pár hónappal és a végén kérték: mutassa már meg a kebelcsodákat… Erre a lányka nem volt hajlandó, amin ugye meglepődtek, merthogy előtte nem volt ilyen szégyenlős a versenyen, hisz bárki láthatta.
Aztán jóval később -mikor erről kérdezték – elismerte, hogy a verseny előtt járt masszíroztatni a mellét és azért volt neki olyan szép feszes meg álló, de maguktól egyáltalán nem olyan nyerők azok a mellek.

 

Megjegyzés:
Az 1. és a 6os módszer együttesével, rendszeres használatával gyorsabb növekedést lehet elérni. Igaz ez elmondható az összes masszázsról, de erről tapasztalatot is olvastam, hogy használ.
Nekem meg az UH-masszírozó segített.
Mindegyik masszázsnál fontos, hatásosabb amikor szívesen csináljuk, az agy azt az érzelmet, hozzáállást is berögzíti egy idő után. Agykontrollal ezért is jól összeegyeztethető a masszázs.

1. 6 mp-es összeszorításos “masszázs”, Sziporka féle masszázs
“Sziasztok lányok. Meg szeretnék veletek osztani egy nekem már bevált módszert amivel nem egész egy hét alatt 2cm.t nőtt-duzzadt a mellem. Ezt a módszert emailen kaptam egy mellnövelő és egyéb termékeket árusító helyről. Akit érdekel szerintem próbálja ki ráadásul  ingyen van.
Íme a leghatékonyabb gyakorlat:
Lélegezzünk mélyet és tartsuk benn a levegőt 6mp-ig eközben pedig szorítsuk össze a tenyerünkkel a mellünket. (Nem összenyomva középre. Csak markold meg. Befeded a két kezeddel a melled és összeszorítod, mint egy szivacslabdát. Mindkét kézzel külön-külön. De azért óvatosan. Nem szabad fájnia. ) Ha letelt a 6mp, fújjuk ki a levegőt, lazítsunk tenyerünk szorításán, és alulról felfelé irányuló mozdulatokkal finoman labdázzunk a mellekkel egy kicsit, (ezt úgy csináld, ahogy neked jólesik. De ezt is egyszerre. Csak lazítasz a szorításon és egyszerre labdázol vele, mindkét kézzel.) A gyakorlatot végezzük alkalmanként 6szor. Pár hét múlva látni fogjuk a hatást. Nos ezt a receptet kaptam.
Egy próbát megér.Naponta többször szoktam csinálni. Nekem pár nap után rendesen megduzzadt,és fájósan feszül. Rendesen bekeményedtek.
Ha jól csinálod akkor igen fáj. De csak olyan kellemesen, az is pár nap után, olyan feszülősen. Ez annak a jele hogy már valami alakulóban van. De azért ne markold nagyon erősen, közben nem szabad hogy fájjon. Erre figyelj oda.
Sok sikert!”

2. Sikerek/tapasztalatok közt, sok oldalról
Ha kívülről befelé masszírozod a melled, azzal csökkenést érsz el. Belülről kell kifelé húzogatni erősen az ujjaidat a hónaljad felé a bimbó feletti részen, illetve alulról felfelé szintén a bimbó felett. Jó sok krémmel ajánlatos ezt a masszázst végezni! Ezt napi 5-10 percig kell csinálni mellenként. Másnap kicsit fájni fog, de az annak a jele, hogy a mirigyek elkezdtek “dolgozni”.
* Vélemények megoszlanak, hogy kívülről befelé, vagy belülről kifelé kell. Tapasztalatok hiányában erről nem tudok mit mondani. Mindenki csinálja megérzése szerint.
Ezért szeretnék sikerbeszámolókat olvasni, hogy megoszthassam mely módszer növel.

3. Saját tapasztalat szerint
Egy ideig csak fogni kell őket fekve, enyhén szorítani, oldalról középre őket. Ezután elkezdeni körözni, úgy, hogy szinte csak véletlen érünk hozzá, mintha azt simogatnánk amilyennek szeretnénk, hogy legyen. Aztán visszatérek a bőr felszínre és egyre távolabb körzök, és ezt ismételem.
4. Videókon látható masszázs technikák

 

Női testépítők, de mi a fene lehet a lábuk között?

Maximális pontszámot szerzett ezzel a produkcióval ez a lány