in

Öt jel, amiből kiolvashatod, hogy egy csaj szexelt előző este

Azt már eléggé vágod, ha egy haverodnak szerencséje volt az ágyban múlt éjjel: idiótán vigyorog és ok nélkül fütyörészik meccsnézés közben – plusz valszeg úgyis büszkén elmeséli. Na de mi van a nőkkel? Hogy mondod meg, hogy egy ismerősödnek, egy munkatársadnak, vagy – nagy nyelés – a csajodnak szexuális kalandja volt előző este? Íme a – nem hollywoodi – jelek, amikből olvashatsz.Ó, és még mielőtt szó érné a ház elejét:

Ha előző este szexeltetek, az is egy jel, hogy szexelt a csaj múlt éjjel. Tényleg. Brit tudósok igazolják. És ha ki van szívva a nyaka, idegen férfi szagát érzed rajta, fél méteres terpeszben araszol, nehézkesen ül le, egy használt koton csúszik le a belső combján és valami fehéret vakargat a szája szélén, az is egy jel lehet. De most a kissé kevésbé nyilvánvalóakat gyűjtöttük csokorba. Méghozzá ezt az ötöt.

1: Jobban vonzódsz hozzá

Öt jel, amiből kiolvashatod, hogy egy csaj szexelt előző este - 1. kép

Minél aktívabb szexuális életet él valaki, annál több feromon szabadul fel a testében – egy láthatatlan, kémiai üzenet, amitől elkezdesz sokkal jobban kívánni valakit. A Journal of Advanced Research rengeteg feromonokra vonatkozó tanulmányt vetett össze, és azt a végkövetkeztetést vonta le, hogy a másik nem számára baromi vágykeltőek. Magyarul: ha csak közel állsz hozzá, belélegzed a természetes illatát és ettől már megmozdult a sebváltó, akkor nagy esély van rá, hogy a leányzó előző este nem aludni tért az ágyba.

2: Boldogabb és sugárzik

Öt jel, amiből kiolvashatod, hogy egy csaj szexelt előző este - 2. kép

Azon felül, hogy a szex egyrészt hatalmasat enyhít a munkahelyi nyomáson és persze fizikailag is rettentő élvezetes, a Colorado egyetem kutatói több mint tizenötezer ember megkérdezése után megállapították, hogy az aktív szexuális életet élők sokkal jobban elfogadják önmagukat, kiegyensúlyozottabbak és boldogabbak. Tehát ha például – újabb nyelés – a csajod egyszerre csak, látszólag minden ok nélkül boldogabb és a felhők között jár, nos…

3: Szebb mint általában

Öt jel, amiből kiolvashatod, hogy egy csaj szexelt előző este - 3. kép

„Szex közben a testünk rengeteg változáson megy keresztül – mondja Bean Robinson, a Minnesota Medical School egyetem: Program of Human Sexuality professzora. – A két legfontosabb dolog az izom-összehúzódással és a megnövekedett vérárammal kapcsolatos.” Egy kicsit pirospozsgás arc feljavult egészséget és magasabb ösztrogén-szintet mutat – és nagyobb szexuális vonzerőt is, ami a te hormonjaidat is beindítja rá.

4: Hatalmasat alszik

Öt jel, amiből kiolvashatod, hogy egy csaj szexelt előző este - 4. kép

Orgazmus után a nőknek harminc százalékkal megnövekszik a prolaktin hormonszintje közvetlenül szex után, majd még egyszer tetőzik a szexet követő délutánon – mondják az Oxford Journal of Human Reproduction kutatói. Miért fontos ez? Mert sok egyéb funkciója mellett, a prolaktin az a hormon, ami a fáradékonyságért felelős és mély REM-alvást generálhat. Szóval ha amúgy rossz alvó a hölgy, és most hirtelen délutáni sziesztázni vágyik (plusz nincs más oka hullafáradtnak lenni), akkor talán egy múlt éjjeli hancúrozást hever most ki.

5: Sokkal kevesebb az elvárása

Öt jel, amiből kiolvashatod, hogy egy csaj szexelt előző este - 5. kép

„Az embereknek nagyon nagy igényük van az összekapcsolódásra – mondja a fentebb említett Robinson prof. – A szexuális aktus és maga az aktivitás oxitocint szabadít fel, egy hormont, amely segít eme összekapcsolódás elérésében.” Ez a kapcsolódás a nők mélyen gyökerező evolúciós igénye, amitől sokkal erősebbnek érzik magukat társas köreikben, mondá a Social Cognitive and Affective Neuroscience szaklap. Ami lefordítva annyit tesz, hogy a szex utáni magas oxitocinszinttel ez a kötődés megtörtént, és a nőknek sokkal kevesebb szexuális és szociális elvárása lesz egy darabig. Szóval ha a hölgy egyszerre nem analizál túl dolgokat, nem idegeskedik azokon a problémákon, amiken szokott és nem csap le minden szavadra, az könnyen jelenthet előző esti hentergést.

via

Tényleg fogyaszt a fóliázás?

Azt hittem, elnyel a föld! Az esküvő előtt derült ki szörnyű titkom