in

15 évvel ezelőtt még úgy nézett ki mint egy átlagos ember, ma pedig mint egy horrorfilm szereplője.

A nőnek amúgy van négy gyermeke, komoly párkapcsolatban él és minden napja úgy telik, mint egy hétköznapi embernek – azt leszámítva, hogy állandóan megbámulják külseje miatt. Van, aki keresztet is vet, mert azt hiszik, hogy egy démoni lény.
A testmódosítás számtalan formája megtalálható a nőn: tetoválások, hegtetoválások, piercingek, bőr alatti implantátumok és egyéb ‘finomságok’: például a fogait is élesre reszelte, hogy olyanok legyenek, mint egy vámpírnak. Mára testének több mint 90 százalékát tetoválás borítja, és továbbra sem bír leállni. Egyértelműen függőségről van szó, ugyanis ahogyan a plasztikai műtétekre, a testmódosításra is rá lehet szokni, az ember még többet, még extrémebbet akar.
A zord, ijesztő külső mögött egy szerető anyuka lakozik, aki kihasználva népszerűségét felemeli szavát a családon belüli erőszak ellen, amelynek ő is áldozatául esett korábban.

Maria – akkor és most

kupil_sobaku_14

Maria-nak évről évre egyre extrémebb külseje lett

XdiyjWB_zl0

Egy fotós végigkísérte a nő egy napját. Belepillanthatunk a lakásába, a család hétköznapjaiba: amikor a suli elé megy a gyermekeiért vagy segít nekik a leckeírásban, játszik velük a játszótéren, megnézhetjük, milyen lakásban élnek, és láthatjuk, hogy pont úgy élnek, mint egy hétköznapi család.

pic_0131

pic_0121 pic_0151

pic_0041 pic_0051 pic_0191 pic_0201 pic_0221 pic_0231 pic_0261

pic_0331

Forrás

Ezért ne vegyél dobozos üdítőt

Vizsgálat indul az érettségi előkészítőn szereplő rasszista viccek miatt