in

22 híresség lélegzetelállító otthona

Ezek a paloták különböző hírességek tulajdonában állnak, nagyjából 10-szer akkorák, mint egy normál ház és némelyikük egészen lenyűgöző. Habár egyikünk sem várná tőlük, hogy kunyhóban lakjanak, de azért na… legtöbb esetben még a „kastély” jelző sem eléggé méltányos.

Taylor Swift

01-AD-Mansion-TaylorSwift

A US Magazin információi alapján Swift $17 milliót fizetett készpénzben 11000 négyzetméteres Rhode Island-ben található palotáért.

Tom Brady & Gisele Bundchen

02-AD-Mansion-TomyBrady

A pár 20 millió dollárért vásárolta ezt a fényűző otthont Los Angeles-ben. A Huffington Post elmondása alapján a „ház” 22000 négyzetméteres, 8 hálószobája van, 6 garázzsal, lifttel, medencével, gyógyfürdővel, óvodával, edzőteremmel és még borospincével is rendelkezik.

Tiger Woods

03-AD-Mansion-TigerWoods

A golfozó 60 millió dolláros floridai otthonához hozzátartozik egy futópálya és egy 4-lyukú golfpálya a hátsó udvarban.

Jerry Seinfeld

04-AD-Mansion-JerrySeinfeld

A ház komplexum East Hamptonban található, amiért Seinfeld 32 millió dollárt fizetett és rendelkezik bowlingpályával, 24 szobával, 14 kandallóval, teniszpályával, külön dohányzószobával és zeneszobával.

Kim Kardashian és Kanye West

05-AD-Manson-KimKanye

Egy laza 21,5 millió dollárért a pár megvásárolta és felújíttatta ezt a francia vidéki stílusú Bel Air-i kastély. 9000 négyzetméternyi tömény luxus, 5 hálószoba, 7 fürdőszoba és természetesen lift.

Selena Gomez

06-AD-Mansion-SelenaGomez

Ez Selena legújabb otthona, mely Hollywood dombjain fekszik. Ára „csupán” 3 millió dollár volt és elmondása szerint kifejezetten fontos szempont volt számára, hogy a lehető legtávolabb lehessen exétől, Justin Biebertől.

Ellen DeGeneres és Portia De Rossi

07-AD-Mansion-Ellen

A párnak 26,5 millió dollárt kóstált legújabb otthona, mely 2,3 hektár terjedelmű füves területtel van körülvéve. Medencéjük olimpiai méretű, valamint rendelkezésükre áll egy szabadtéri udvar és egy fedett tornaterem.

Will Smith és Jada Pinkett

08-AD-Mansion-WillSmith

Ez Smithék 25000 négyzetméteres vályog-stílusú otthona Malibuban. Aktívan részt vettek az építés folyamatában, hogy minden apró részletnek figyelmet szentelhessenek.

Ryan Seacrest

09-AD-Mansion-RyanSeacrest

Ez volt Ellen Degeneres és Portia De Rossi korábbi otthona, melyet Seacrest 49 millió dollárért vett meg tőlük, egyébként Beverly Hills-ben található. Az alapkoncepciónak része egy külön három hálószobás ház, amihez még két vendégház csatlakozik. DeGenerous (:P) és Rossi eredetileg 29 milliót fizetett az álomotthonért, azonban később még kibővítették azt 9500 négyzetméterrel.

Rob Lowe

10-AD-Mansion-RobLowe

Ez a Georgian stílusú kúria 20 szobával rendelkezik és Santa Barbarában található.

Rihanna

11-AD-Mansion-Rihanna

A 7 millió dolláros kastély Hollywood dombjain helyezkedik el. Jezebel elmondása szerint az a beceneve, hogy „Az erődítmény”.

Bradd Pitt & Angelina Jolie

12-AD-Mansion-BradPitt

Pitt és Jolie boldogan él 6 gyerkőcével a Dél-Franciaországban található Château Miraval birtokon. A kúria 60 millió dollárba került, 35 szobával, valamint egy várárokkal.

Conan O’Brien

13-AD-Mansion-ConanOBrien

A Pacific Palisades kerületben található a híresség háza, birtoka 20 milliónál is többet ér (dollárban). A Celeb Digs információi szerint O’Brian a szomszéd telket is megvette, hogy kiterjeszthesse az udvarát.

Steven Spielberg

14-AD-Mansion-StevenSpielberg

A híres rendező otthona szintén a Pacific Palisades területén található. Értéke nagyjából 21 millió dollár.

Cher

15-AD-Mansion-Cher

A hölgy olasz reneszánsz stílusú malibui kastélya közvetlenül a Csendes-óceánra nyújt kilátást. A 14000 négyzetméter luxus magába foglal egy feszített víztükrű medencét és teljes értéke mintegy 45 millió dollár.

John Tavolta

16-AD-Mansion-JohnTravolta

A filmsztárnak külön parkolóhelye van utasszállítójának és magánrepülőjének. Valószínűleg övé az egyik legmenőbb ház a felhozatalban. 🙂 Az ingatlan a Floridai Ocalaban található és 2,7 millió dollárt ér. Igen, Travoltának saját kifutópályája van a Boeing 707-ese számára.

Simon Cowell

17-AD-Mansion-SimonCowell

A Pinnacle List” alapján Cowell azt állította, hogy ez álmai otthona. Az ingatlan Bevery Hills-ben található, 9335 négyzetméteren terül el és 5 évbe telt felépíteni. Az egész nagyjából egy high-tech média színház, 6 hálószobával, 6 fürdőszobával, luxus gyógyfürdővel, gőzfürdővel, szoláriummal, medvencével és így tovább.

Harry Styles

18-AD-HarryStyles

Harry Styles „legénylakása” Beverly Hills szívében található, 4 millió dollárjába került. Úgy látszik nehezen tud elszakadni Londontól.

Chris Martin

19-AD-Mansion-ChrisMartin

A Huffington Post elmondása alapján Paltrow és Martin még együtt vette a fényűző trópusi otthont 14 millió dollárért. A Malibu Beachen található ház aztán később többnyire Chris Martin kéglije lett, mivel a pár úgy döntött jobb lesz, ha külön válnak útjaik.

Pharrell Williams

20-AD-Mansion-PharrellWilliams

Pharrell gyönyörű hollywoodi otthona egy nagyon trendi kompozícióban lelhető fel, közvetlenül a Sunset Strip fölött, mely még ma is híres arról, hogy a környék „zenei kerülete”. Az énekes 7 millió dollárt fizetett a kis szerelmi fészekért, mely valamivel kevesebb, mint az eredeti 9 milliós ára.

Avicii

21-AD-Mansion-Avicii

A világ leghíresebb DJ-je 15 millió dollárt fizetett Los Angeles-i palotájáért, mely szintén a Sunset Strip mentén terül el. Úgy néz ki, hogy Pharrell és Avicii szomszédok. 🙂 Egyébként a 7007 négyzetméteres ingatlannak 6 hálószobája van, továbbá rendelkezik 7 fürdőszobával és hihetetlen panorámával.

Ozzy Osbourne

22-AD-Mansion-OzzyOsbourne

Mi mást vársz egy férfitől, aki leharapta egy denevér fejét, hogy aztán nyugdíjba vonulhasson? Ozzy Osbourne egy fényűző 10953 négyzetméteres házban él, mely magába foglal 6 hálószobát és 10 fürdőszobát.

30 ember, akikkel nem szeretnénk tudni mi történt a fotó elkészülte után

Az ejtőernyős síelés nem a gyenge szívűeknek való