in

A feszültségtől idegösszeomlást kapott a színpadon. Pár perccel később mindenki tátott szájjal nézte – VIDEÓ

A feszültségtől idegösszeomlást kapott a kislány a színpadon. Azonban, amikor megnyugodott fantasztikusan énekelt. Óriási sikert aratott, hiszen különlegesen tehetséges.

cikk2015-04-23-2

A gyerekek általában rendelkeznek azzal a tulajdonsággal, hogy ha valami sérelem vagy bántódás éri őket, kellő támogatás esetén gyorsan talpra tudnak állni. Képesek elölről kezdeni kudarc esetén is a dolgokat, és ezért győznek.

A felvételen szereplő kislány bebizonyította, hogy ő hisz valamiben, és azt bátran végre is tudja hajtani. Az álma az, hogy énekes legye, és még, ha akadályok is gördülnek az útjába, bebizonyítja, hogy képes rá.

Hollie Steel még csak tíz éves volt, amikor jelentkezett a Got Talent tehetségkutató műsorba. Angyali bájával és tökéletes hangjával a zsűrit és közönséget egyaránt lenyűgözte. Azonban a nagy izgalomtól egyszercsak összeroppant, és nem bírt tovább énekelni.

Vigasztalja a zsűri, a műsorvezetők, de az igazi megnyugvást számára mégis az édesanyja jelenléte nyújtotta. A bátorító taps, és az, hogy mindenki bízott benne, elég volt ahhoz, hogy elölről kezdje, és tökéletesen elénekelje a választott részt a Muzsika hangai-ból.

https://www.youtube.com/watch?t=72&v=h5svWvnD7Rw

Szuper otthonná alakította a lepukkant furgont

6 észbontó szépség trükk citrommal