in

A kisfiú csak a víznél pancsol, de aztán váratlan lény bukkan a felszínre.

Első pillantásra úgy tűnik, mintha csak a kezével fröcskölné a sötét vizet a kisfiú, azonban néhány perc után láthatjuk, amint előtűnik valami a mélyből. Egy óriás rája bukkan elő, és jön egyre közelebb a parthoz.

raja2

Az óriás édesvízi tüskés rája a világ egyik legnagyobb édesvízi hala. Hossza akár 5 méter is lehet, súlya pedig a 600 kg-ot is megközelítheti. Amint a felvételen is láthatjuk a fiú és a rája között egy fura, de szoros barátság alakult ki.

A rája, mintha játszadozna a fiúval, előjön, eltűnik, majd a csalogatásra újra felbukkan, de csak egy nagyon kicsiny részt mutat meg magából. Az eset egy kanári-szigeteki kikötőben történt, ott találkozott a rájával a kisfiú.

Joel kis rákokkal etette a ráját, aki látszólag nagyon élvezte a luxuskényeztetést. Mivel az állat szája alul található, a kisfiú folyton fel kellett emelje a felső széles lebenyt, hogy az élelem a rájához jusson.

Érdekes pillanatokat láthatunk, ha megnézzük a videót, hiszen nem mindennapi jelenség, hogy egy rája ennyire összebarátkozzon egy emberrel.

Leszedte a baba arcát körömlakk lemosóval – A végeredmény magáért beszél.

Ezzel a japán technikával sok egészségügyi gond megoldható