in

A testépítő minden nap ivott abból, ami végül a halálát okozta

A 39 éves angol testépítő férfi tragikusan fiatalon hunyt el májrákban. Orvosai szerint halálát a diétája okozta, amely egyáltalán nem volt egészségesnek nevezhető. Olvass tovább, hogy megismerd a fiatal apuka tragikus történetét.

bodyb1

Dean napi több mint 10.000 kalóriát vitt be a szervezetébe, hogy a tömegét minél jobban tudja növelni. Ez a napi ajánlott kalóriabevitel 4-5-szöröse! A hizlaló gyorsételeken kívül a testépítők számára “alap” ételeket, azaz csirkét, tojást, és halat fogyasztott. Azonban a diétájában volt egy elem, amit képtelen volt elhagyni, pedig mindenki tudja jól, hogy fogyasztása káros az egészségre.

Gyúrás közben minden órában megivott két doboz energiaitalt. Ez a mennyiség rengeteg, még a gyártók is ráírják a dobozra, hogy az ajánlott mennyiség 1-2 doboz naponta. Azonban a 39 éves férfi energiaital-függő lett, nem bírta abbahagyni a fogyasztását.

Olvass bővebben az energiaital függőségről!

bodyb2

Öt évvel ezelőtt Dean-nél egészségügyi problémák léptek fel. Daganatot találtak a szervezetében, azonban ő elutasította a kemoterápiát, és úgy döntött, változtat diétáján, és természetes módszerekhez fordult. A tumor szinte eltűnt a szervezetéből.

A férfi azonban szép lassan visszaszokott káros szenvedélyére, és egészségügyi gondjai is visszatértek. Az újabb orvosi vizsgálat feltárta, hogy májrákja van. Ezúttal a halálos kór legyőzte a férfit, a károsodás visszafordíthatatlan volt.

bodyb4

A férfi kislánya tragikusan hamar veszítette el édesapját a kóros energiaital-fogyasztás miatt, kérlek titeket, ha tehetitek, ne igyátok ezt a mérget, mert ez a szomorú történet is bizonyítja, hogy súlyos problémákat okozhat, ha az ember túlzásba viszi a fogyasztását.

Forrás

21 kép, amit csak a nők érthetnek

Ha megnézed a videót, többé nem eszel kínai étteremben