in

Boldogan táncoltak, amikor az apa félbeszakította esküvői táncukat. Ami ezután jött a közönséget ledöbbentette! – VIDEÓ

A vőlegény és a menyasszony már egy ideje készült arra, hogy egy különleges tánccal lepje meg a násznépet. És sikerült is. Óriási tapssal, gratulációval és sok-sok mosollyal jutalmazták.

Kyle és Nicole úgy döntött, hogy felrúgják a szabályokat, és a megszokottól eltérő tánccal rukkolnak elő. A vőlegény torna cipőben, a menyasszony mezítláb, és egyikőjük sem feszengett egy kötelezően előírt, az alkalomhoz illő ruhában.

Az egész tánc laza volt, látszott az arcukon, hogy nagyon élvezik, hiszen személyiségüknek megfelelő műfajt és öltözetet választottak. Boldogak voltak, önfeledtek, és legnagyobb örömüket önfeledt táncban ki tudták fejezni. Az egész násznép tapsolt, mosolygott és mindenkire átszállt a boldogság.

A táncjelenet csúcspontja viszont az volt, amikor Nicole apja is beállt pár percre, „kitaszítva“ a vőlegényt. Hihetetlen felszabadult és boldog táncot adtak elő.

Az esküvők várva várt pillanata mindig a menyasszony-vőlegény tánca, hiszen számos szép és meglepetéssel teli pillanatot tartogat.

Csak most került nyilvánosságra ez a felvétel, amit a NASA egyik űrhajója rögzített.

A szülők megdöbbentek, amikor meglátták született gyermekük arcát :O