in

Elképesztő! Saját lányát tartotta fogva 30 évig a perverz szektaguru

London – Ahogy a bírósági ítélet megszületett, a nyilvánosság elé lépett és apját önimádó pszichopatának nevezte Katy Morgan-Davies (33), akit harminc éven tartott a külvilágtól elzárva Aravindan Balakrishnan (75) szektavezér, aki ezért most 23 év börtönt kapott.

sz
Testileg és lelkileg is terrorizálta lányát az önimádó guru / Fotó: MET Police

Többek között négy rendbeli erőszakolás, hatrendbeli molesztálás és fogvatartás miatt ítélték el a Bala elvtársként emlegetett kommunista szemléletű szektavezért, aki londoni házának pinceszobájában harminc éven át tartotta fogva a saját lányát, de az is bizonyítást nyert, hogy megerőszakolta szektájának két hölgytagját.

– Apám egy kontrollmániás, önimádó pszichopata – magyarázta az ITN interjújában Katy Morgan-Davies, aki három évvel ezelőtt, egy bejelentés után szabadult ki indiai származású apja fogságából. Húsz éve még édesanyja is a maoista szekta tagja volt, de rejtélyes körülmények között kiesett az emeleti fürdőszoba ablakából, és szörnyethalt, de Katy-nek nem mondták el. Bala elvtárs, és néhai felesége vették magukhoz a lányt, illetve a pincébe zárták.

sz1
Katy Morgan-Davies pszichopatának tartja az apját / Fotó: ITV

– Elvette a szabadságomat, és megfosztott engem a családomtól, a gyerekkoromtól, a barátaimtól, a szeretettől, a valakihez való tartozás, és az otthon élményétől, de megbocsátok neki azért, amit tett velem – mondta Katy Morgan-Davies, akit apja testileg és lelkileg is bántalmazott, például bebeszélte neki, hogy meghalna, ha kimenne az utcára. Ironikus, de a lány a szabadulása után azt sem tudta, hogyan kell átmenni a zebrán.

Bala elvtárs korábban azt sem ismerte el, hogy Katy Morgan-Davies a vér szerinti lánya, és ez is személyi kultuszának része volt. A hetvenes évek elején alapított kommunista szektából fokozatosan kiközösítette a férfiakat, és elvárta, hogy az agymosott nők afféle mindenek fölött álló istenségként tiszteljék. Ezek a „megtisztított” nők később elmenekültek az uralma alól, majd jelentkeztek a rendőrségen, de az eljárás során nem nevezték meg őket.

Forrás

A 4 hónapos kisbabáról készült felvételtől kizárt, hogy ne mosolyogd el magad!

Berki Krisztián a NAV legnagyobb adósai között