in

Emberek, akik túlzásba vitték a szteroid használatát

Hiába tudják a testépítők, hogy a szteroidok hatására számtalan kellemetlen egészségügyi elváltozást fognak a testükön tapasztalni, mégis csinálják. A szteroidok hatására a szervezet elkezdi az indokolatlan izomtermelést, illetve a meglévő izmok felfújását. Ha abbahagyja az ember az edzést, akkor összeesik, mint egy lufi. Továbbá vese és májkárosodást okoz, és akár halálos kimenetelű is lehet.

Nézzünk meg 10 embert, akik számára fontosabb a külső, mint az egészségük.

Ronnie Coleman a szteroidok és a növekedéshormonoknak köszönhetően hatalmas orrot és állat növesztett, de a mellkasán is látható valami érdekes.

n2

A vénák kitágulnak, megvastagodnak és visszerekké válhatnak. Nagyon veszélyes.

n3

Ez a szuperbika. A természetben sehol nem fordulhat elő, hiszem szteroidokkal nőtt ekkorára. Gyakorlatilag ez már a jövő, a mesterséges hús.

n4

A vénák lehet, hogy a testépítők szerint jól néz ki, hogy kidudorodnak, azonban egészségügyileg ez egyáltalán nem használ. Sőt nagyon sokat árt, de anatómiából nyilván nem ismertek a srácok.

n5

5 hónap alatt ez lett belőle:

n6

A szteroidok hatására nem csak az izmok, de a testfelépítésük is megváltozik, torzulnak a csontok, és átalakulnak a bordák.

n7

Ez a díszpéldány nagyon túlzásba esett. Nem gondolom, hogy jelen pillanatban ő még él..

n8

Greg Valentino, a híres youtube sztár , akinek a legnagyobb bicepsze van a világon. Ő sem maradt ki a következményekből, mivel elfertőződött az izom a bőr alatt, és orvosi beavatkozásra volt szükség.

n9

Ilyen, ha egy nő kezd el szteroidokat szedni, vagy férfi hormonokat..

n

Forrás

A testvérei mind átlagosak, de amit vele művelt a természet az elképesztő

A legkínosabb szakítós sms-ek