in

Hét zseniális aranyköpés pornószínésznőktől, amiből tényleg tanulhatsz! 18+

A pornószínésznők bámulatosan sok orális dologra képesek, többek között arra is, hogy odavágó, vicces és nagyon igaz bemondásokat toljanak – ha épp nincs más betolva, persze. Ezt a hét magvas aranyköpést (érted) nagyon érdemes elolvasni.

„Ha azt gondolod, hogy a fanszőrzet természetellenes vagy gáz, akkor nem vagy még elég érett ahhoz, hogy megérints egy vaginát” – Stoya.

stoya20-608x405

„Szerintem jó pár ember előbb ismeri fel a segglyukamat, mint engem” – Bobbi Starr.

„Amit valaki lealázónak, gusztustalannak és rossznak lát egy nő számára, attól talán néhány nő gyönyörűnek és erősnek érezheti magát.” – Sasha Grey.

sashagrey6-608x759

Akitől van még egy kedvenc (immár szó szerint) magvas aranyköpésünk:

100429174259_581-608x380

„Szerintem minden nőnek ki kéne próbálnia a kettős behatolást legalább egyszer az életében. Nagyon intenzív élmény, még akkor is, ha egy dildóval és egy emberrel csinálja, vagy két dildóval magának.” – Joana Angel.

„Az emberek mindig azt mondják: A legintenzívebb, extrém mocskos dolgokat műveled és mégis olyan egyszerűnek tűnik, ahogy csinálod. Bármikor, ha valaki rácsap a seggemre, vagy megpofoz, mosolygok.” – Belladonna.

belladonna-608x280

„Egy dolgot csodálatosnak találok a pornóban, és az az, hogy a nők nem csontsoványak, hanem igazi nők. A pornósztárok nem éheztetik magukat. Egy pornószínésznő azt gondolja: Ha benyomom ezt a sajtos sütit az pont a seggemre fog rakódni, úgyhogy több segg-pornóra fognak felkérni. És igazából a szupervékony lányok kevésbé keresettek, mert a pornónézők azt akarják látni, ahogy rezeg a test. Húst akarnak látni, valamit, amibe bele lehet markolni, amit szívesebben ki is nyalnának. Tudod, nem akarom beletemetni a fejem valakinek a csontos seggébe, mert fájni fog, vágod?” – Bobbi Starr.

„Nagyon élvezem a pornó performansz jellegét. A legjobb szexjelenetek számomra egyenlőek a költészettel és úgy gondolom, hogy a szexualitás művészi forma lehet. Sasha Grey mindig azt mondta, hogy ő egy előadóművész, és én is így szeretek gondolni magamra.” – Kimberly Kane.

via

21 fotó emberekről, mielőtt valószínűleg meghaltak

17 gyerekszínész, akiknek igen jót tett a serdülőkor