in

Meztelenre vetkőzött egy nő a 3-as metrón

A nő az Árpád hídnál szállt fel a metróra, kiabált, majd meztelenre vetkőzött. 

Olvasónk beszámolója szerint a fiatal nő az Árpád hídnál szállt fel a 3-as metróra, kiabált, majd levetette a ruháit. A fotó tanúsága szerint az utasokat nem nagyon zavarta a zavart hölgy. A fotó készítője a Gyöngyösi utcánál leszállt a metróról, így nem tudni, mi történt a meztelen nővel. 

Nem kizárt, hogy a nő valamilyen dizájnerdrogot szedett be, ezek a szerek nagyon súlyos hallucinációkat okoznak, VAN, AKI AZT ÉRZI, HOGY BOGARAK MÁSZKÁLNAK RAJTA, VAGY PARÁZS ÉGETI A TESTÉT, EZÉRT LETÉPI A RUHÁJÁT. 

Nem kapott büntetést a nő

A BKV délután az esetről azt írta:

Ma reggel az M3-as metróvonalon egy vonat járművezetőjének utasok szóltak arról, hogy az egyik kocsiban egy nő levetkőzött. A járművezető erről tájékoztatta a metró forgalomirányítását. A központi forgalmi menetirányító a vonatot a Gyöngyösi utca állomáson állva tartotta, és a forgalmi személyzetet is a helyszínre küldte.

Az állomási diszpécser a járművezetővel együtt a peronra kísérte a hölgyet, aki ekkor mályvaszínű felsőt és fekete nadrágot viselt. A zoknija, a cipője és a kabátja a földön hevert.
A PERONON A HÖLGY FELÖLTÖZÖTT ÉS TÁVOZOTT AZ ÁLLOMÁSRÓL.Forgalmi szempontból az eset további intézkedést nem igényelt. Az eset miatt három és fél perc késéssel közlekedett az adott szerelvény.

Pótdíjazás ebben az esetben nem történt,BKK-JEGYELLENŐRÖKKEL NEM TALÁLKOZOTT A HÖLGY.

forrás

VV Virág hisztérikus féltékenységi rohamot kapott

20 macska, akinek a megteremtéséhez az anyatermészet egyértelműen Photoshoppot használt