in

Összeismerkedtek egy társkeresőn, két hét múlva viszont egy döbbenetes dolog derült ki

Amy Giberson és Justin Pounders, amikor egy éve egy társkereső oldalon összeismerkedtek, hamar összejöttek és szerelmesek lettek egymásba, maguk sem értették, de valami megmagyarázhatatlan, láthatatlan szál vonzotta őket egymáshoz, és a két 33 éves fiatal azt gondolta, érdemes volt ennyit várnia az igaz szerelemre.

Aztán két hete, amikor a gyermekkoruk került szóba, Justin mintegy mellékesen megjegyezte, hogy volt már egy Amy nevű lány az életében. Amikor ugyanis 3 éves volt, szerelmes volt egy Amy nevű lányba az óvodában.

Párja eleinte viccelődött vele, hogy nem akarja hallani ezt a régi szerelmi történetet, de nem sokkal később jött a döbbenet: kiderült, mindketten egy időbe jártak a Napsugár óvodába.

A fú eszmélt rá hamarabb, hogy valójában a most mellette ülő lány a gyermekkori szerelme. A boldogságtól sokkos állapotban kerestették a szüleikkel a óvodai fényképeket, és Justin édesanyja talált egy olyat is, amin együtt láthatók.

Amikor Justin édesanyja megtalálta azt a fotót, amin mindketten rajta vagyunk, azonnal elkapott a sírás – meséli Amy. Bár régen volt, ma is emlékszem mindenre, arra is, ahogyan Justin akkor kijelentette, hogy csakis én lehetek a felesége. Lehet, hogy az eddig eltöltött években tudat alatt egymást kerestük. És most végre megtaláltuk. Most végre elvehet az igaz szerelmem!

nagytali

Forrás

Ezt művelte 20 évnyi szteroidozás a nővel! Durva fotók!

Képek, amik feldobják a napod