in

Tényleg fogyaszt a fóliázás?

Biztosan hallottál már arról, hogy a derék, has fóliával körül tekerve lefogy, persze csak akkor, ha rendszeresen csinálod.

A közhiedelemmel ellentétben ez a módszer nemcsak a vizet, de a mérgeket is kihajtja a kötőszövetből, és élénkíti a vérkeringést, amitől javul a zsírbontás is. Egyszerű háztartási műanyagfóliával ugyanolyan hatást érhetsz el, mint a szalonokban alkalmazott kezelésekkel. Nem mindegy, mi kerül a fólia és a tested közé!

Mézes pakolás

Melegíts meg 3 kanál mézet (nem szabad forralni), adj hozzá egy tojás sárgáját, és néhány csepp illóolajat (narancs geránium vagy citrom)  Kend fel a pakolást a problémás területekre, mint a has, combok, felkar, majd tekerd be háztartási fóliával, és vegyél rá valamilyen meleg ruhát, sőt, feküdj be az ágyba, hogy tökéletesen dunsztolódj.

Kék agyag pakolás

Vásárolj kék agyagot (lehet kapni bioboltokban, interneten is rendelhető), és a használati utasítás szerint alkalmazd, majd fóliázd be. 1 órán keresztül hagyd fent. Ha a kék agyag pakolással testmozgást is végzel, fokozod a zsírégető hatást.

Bármilyen keringési vagy szívproblémád van, kerüld a fóliázást, visszereseknek sem ajánlott!

15 szelfi, ami örökre bevésődik az emlékezetedbe

Azt hittem, elnyel a föld! Az esküvő előtt derült ki szörnyű titkom