in

20 évvel ezelőtt megmentette ezt a “szörnyeteget”, ami ezután történt mindenkit ledöbbentett!

Pochot a világhírű krokodilt sokan ismerték, emberközeli életét rengetegen követték nyomon. Az 50 éves korában, természetes halállal elhunyt krokodil temetésén több száz barátja és csodálója vett részt.

krokodil-ember

Az alábbi videóban egy különleges és mély barátság történetét láthatjuk, mely ráadásul egy krokodil és egy ember között szövődött. A több mint húsz évvel ezelőtt kezdődött barátság 2011-ben ért véget, a világ legbarátságosabb krokodilja ekkor hunyt el.

Amikor megismerkedett gazdájával és barátjával, Sheddennel a “kis” állat alig két és fél méter és közel 70 kilós volt. A férfi megsebesülve találta meg a krokodilt, alig tudott mozogni, halálán volt. Hat hónapon keresztül ápolta, etette, gyógyszert adott neki, még együtt is aludtak, hogy Pocho érezze, hogy szeretik és biztonságban van.

Amikor a krokodil felépült, elvitte a közeli tóhoz, hogy visszaengedje a természetes életközegébe. Azonban az állat nem akart ott maradni, hazáig követte a férfit. Így alakult ki közöttük az életre szóló barátság.

A férfi valósággal beidomította a krokodilt, hallgatott a nevére, odament, ha szólította, együtt játszottak. Számos turista látogatta meg őket, hogy megnézze a szokatlan látványosságot.

forrás

Ha a gyűrűsujjad hosszabb a mutatóujjadnál, a következőt jelenti..

Így lehet Kockahasad egy hónap alatt – bevált módszer!