in

Ha a gyűrűsujjad hosszabb a mutatóujjadnál, a következőt jelenti..

Gondoltad volna, hogy a gyűrűs és mutatóujjaink hossza megmutatja a személyiségünket? Pedig így van, megdöbbentő. Ez nem holmi áltudományos maszlag, több szakkönyvben is találkoztunk már ezzel a megfigyeléssel.

A két ujj hossza megmutatja, hogy milyenek a fő jellemvonásaink. Evolúciós alapja van ennek a megfigyelésnek, nem pedig kétes forrásokból vett humbug az egész. Nézzük meg a három esetet, és a hozzájuk tartozó jellemzőket!

ujjak1

A.) A gyűrűsujj hosszabb a mutatóujjnál.

Az ilyen emberek nagyrészt jó megjelenésűek, vonzóak. Emellett agresszívebbek is és gyakrabban vállalnak kockázatokat. Belőlük lesznek a legjobb katonák, mérnökök, spekulátorok és sakkozók, és jobbak a problémamegoldásban, például a keresztrejtvények megfejtésében. Sőt, a kutatások azt is kimutatták, hogy a hosszú gyűrűsujjal rendelkező emberek több pénzt keresnek, mint rövidebb gyűrűsujjú kollégáik.

 

B.) A gyűrűsujj rövidebb a mutatóujjnál.

Az olyan emberek, akiknek rövidebb a gyűrűsujjuk, általában nagy önbizalommal rendelkeznek és eléggé nárcisztikusak. Szeretnek egyedül lenni, és nem igazán kedvelik, ha valaki megzavarja őket a magányosan töltött időkben. A szerelemben nem túl kezdeményezőek, inkább kapni szeretik a jeleket.

 

C.) A mutatóujj és a gyűrűsujj egyenlő hosszúságú.

Azok az emberek, akiknek a mutató- és gyűrűs ujja egyenlő hosszúságúak, békeszerető emberek, a konfliktusoktól kényelmetlenül érzik magukat. Rendszerető emberek és mindig próbálnak közös nevezőre jutni az emberekkel. Hűségesek a párkapcsolatban, törődnek és gyengédek a párjukkal.

Szeretnéd feloldani tested energiaáramlását? Ez az ősi kínai módszer segíteni fog!

20 évvel ezelőtt megmentette ezt a “szörnyeteget”, ami ezután történt mindenkit ledöbbentett!