in

Akciós fonal 2021-ben

Akciós fonal a rövidáru kereskedelem egyik meghatározó része

Az akciós fonal a rövidáruval történő kereskedői szektor és a kézművesek táborának egyik meghatározó alap kelléke. Jellemző felhasználási módjai közé tartozik az amigurumi állatok, ruhák, táskák és egyéb kiegészítők.

Attól függően, hogy mire szeretnénk felhasználni a fonalat, szemügyre kell vennünk a paramétereket, úgy mint fonalvastagság, anyag, szín, márka. Ha elkészíteni kívánt termékünk széles szín skálán mozog, és a pamut anyagot preferáljuk elsősorban, akkor érdemes a Schachenmayr gyártó gondozásában kiemelt hírnévnek örvendő Catania fonalakat választani.

akciós fonal
Catania fonalak

122 darab színvilágával egyedülálló a rövidáru kereskedelemben, épp ezért a piac egyik mozgatórugójaként tartják számon a horgoló és kötő kézművesek. Ugyanettől a gyártótól elérhető Luxory Velvet a gyártó prémium fonala. Bársonyos plüss fonal az alternatív elnevezése, melyet szintén használnak előszeretettel amigurumi állatok horgolásához.

Az akciós fonalak árait leginkább az anyagminőség határozza meg. Ha spórolni szeretnénk, akkor pamut helyett választhatunk akrilt, poliésztert vagy viszkózt. A fonaloázis fonal webboltban beszerezhetjük az igényeinknek legmegfelelőbb kellékeket és válogathatunk az akciós fonalak széles választékából.

Ha érdekel a kreativitás, akkor Tekintsd meg Kreatív kategóriánkat!

Egy tanulmány kimutatta, hogy akik elsírják magukat a filmek alatt, azok érzelmileg erősebbek másoknál

Súlyos dollármilliárdokba fájt Zuckerbergnek a Facebook leállása