in

Egy férfi 35 Viagrát vett be, nézd meg mi lett az eredménye

Azt mindenki tudja, hogy mi történik egy férfivel, ha bekap egy Viagrát. Rövid időn belül erekciója lesz, és készen áll a szexuális együttlétre. De mi történik, ha valaki túladagolja a gyógyszert? Ezen tűnődött az angliai Withernsea-ben élő Daniel Medforth.

A 36 éves férfi végül arra jutott, hogy nincs biztosabb az empirikus tudásnál, úgyhogy elvégezte magán a kísérletet. Gondolta, ha más nem is, egy vicces sztori lesz belőle. Egy órán belül 35 kis kék tablettát tömött magába.

„Hányingerem lett, szédültem és hallucináltam: minden zölddé vált körülöttem. Persze közben hatalmas, véget nem érő erekcióm volt”

– mondta a férfi a The Sun című lapnak. Akkor még nem tudta, hogy az erős rosszullét talán életét mentette meg, de a férfiasságát mindenképp.

Medforth mentőt hívott:

„nagyon profin viselkedtek, de láttam rajtuk, hogy alig bírják visszatartani a röhögésüket. A kórházban az orvosok, és a nővérek szintén”

– mesélte. A férfit a kezelés után még két napig megfigyelés alatt tartották, de aztán hazaengedték.

Szerencséje volt, a Viagra túladagolása sokkal rosszabbul, például szívrohammal is végződhetett volna. A hosszú ideig tartó, folyamatos erekció (priapizmus) pedig nem csak fájdalmas, de ha 24 órán belül nem kezelik, olyan súlyosan roncsolhatja a pénisz szöveteit, hogy a hímvessző működésképtelenné válik.

Egy 66 éves kolumbiai férfinek például azért kellett amputálni a péniszét 2013 novemberében, mert nem fordult időben orvoshoz. Gentil Ramírez Polanía az új barátnőjét akarta lenyűgözni szexuális képességeivel, ezért túladagolta a Viagrát. Szűnni nem akaró, fájdalmas erekciójával csak napokkal később ment kórházba. A pénisze gyulladt volt, repedezett, és már üszkösödés jeleit mutatta, az orvosoknak így nem volt más választásuk, mint a szerv lemetszése.

Forrás

Így alakítanak át egy plasztikázott plázacicát egy átlagos nővé

Elképesztő fotók, amiket repülőgép ablakából készítettek