in

Élete legnagyobb meglepetését kapta ez a férfi a repülőtéren. A hideg ki fog rázni ettől a VIDEÓ-tól!

Kevés kell a boldogsághoz, és mégis sokszor inkább dühöngünk, méltatlankodunk, hogy milyen rossz a világ, mennyi negatív dolog vesz körbe minket.

repuloteri-flashmob2

Pedig csak egy apró meglepetés szükséges, és mosolyt csalhatunk a körülöttünk levők arcára, bearanyozhatjuk az egész napjukat. Az alábbi videó garantáltan pozitív és életszépítő.

A LOT Polish Airlines lengyel repülőtársaság egy flashmobbal készült az 500.000-ik utasuknak meglepetésül. A varsói Frederic Shopin Repülőtéren egy férfi gyanútlanul állt sorban, amikor a pult mögött levő hölgy hirtelen az ABBA I have a Dream című számát kezdte énekelni, majd átmászott a pulton.

A Mamma Mia-ra már egyre többen kezdtek hozzá csatlakozni a tömegből, a férfi már sejtette, hogy itt valami különleges történik. Meglepetésében és zavarában azt sem tudta, hogy mitévő legyen. Egy idő után már pilóták és stewardesek is körbevették mindenki boldogan énekelt és táncolt.

A beszervezett énekesek a római zenei színház tagjai voltak. Az előadás végén leleplezték az akciót, és hangosbemondóban közölték, hogy a meglepetés és méltó ünneplés az ötszázezredik utasnak szól. Érdemes ilyen meglepetéseket szervezni, ha ennyi mosolyt láthatunk egy helyen.

Nézd meg a videót és ha tetszett mutasd meg barátaidnak is.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Loading…

0

QUIZ: Build Your Ideal Date And We’ll Tell You Who You Are. Personality Quiz

18 deka tescós párizsit lopott a 60 éves férfi. Őrizetbe vették, és várja az ítéletet. Felháborító!