in

Fülest kapott, hogy kertjében van egy titokzatos betonláda – Miután kiásta gyomorforgató érzésben volt része

Vannak képek és videók, melyek futótűzként terjednek a világhálón. Amióta van TikTok az efféle videók még gyorsabban terjednek a felhasználók körében. Ennek oka, hogy általában polgárpukkasztó és vicces felvételeket tesznek közzé. A mai cikkünkben is egy olyan videó látott napvilágot, mely szó szerint vírusként száguldozott a neten.

A felvételen egy férfi látható, aki egy titokzatos betonládát ásott ki a kertjében. Egy szerszám segítségével sikerült felnyitnia, ám ekkor olyan élményben volt rése, amit legszívesebben örökre elfelejtene.

A TikTok @Tonyhuismanlp nevű felhasználója arról kapott értesítést hat évvel az ingatlanba költözése után, hogy a kertjében van egy titkos láda. Most, hogy az embereknek amúgy is otthon kellett maradni, úgy gondolta nem is lehetne jobb alkalma arra, hogy kiássa és megnézze mi lehet benne.

A videón látható, ahogy elkezdi kiásni, majd az egyik és a másik fogóját is megtalálja.

“Találtam egy fogantyút, és ahogy ástam még egyet. Addig csináltam míg meg nem tisztítottam a felületét. Először kézzel próbáltam kinyitni, de nehéz volt ezért a nehéz tüzérséghez fordultam. Nem akartam elhinni, mi volt benne.” – mondta.

A klip megörökíti azt a pillanatot, amikor a nyereményt kinyitja a konténert, hogy aztán rémülten visszavonuljon, miután rájön, hogy szeptikus tartály a házának.

Tony ezután maga felé fordítja a kameráját és látszik, hogy teljesen elborzad mind a látványtól, mind a szagtól. Mint kiderült, a férfi nem kincset talált, hanem kiásta a szeptikus tartályát. (Ez egy egy autonóm tisztító rendszer, amelyben a bejövő szennyvizet és más hulladékot kezelik)

“Nem tudtam róla, hogy ilyen rendszerrel élek. Hat éve lakok itt, az előző tulaj pedig két évig, de ha jól tudom előtte is voltak tulajdonosai. Ebből kifolyólag ki tudja mennyi ideje nincs ez kitisztítva.” – mondta.

Íme a felvétel:

@tonyhuismanlp

Found a secret box in the ground ##cool##metaldetecting##comedy

♬ Dreamy – Elijah Lee

A videót már több, mint 5,9 millióan tekintették meg, több tízezer komment és közel 70 ezer lájk érkezett rá.

forrás

20 hétköznapi dolog, ami mikroszkóp alatt nézve olyan, mintha egy másik univerzumból származna

Óriási dudor nőtt a fején – Az egész internet odavan érte