in

Óriási dudor nőtt a fején – Az egész internet odavan érte

Mind csináltunk már vicces képeket, felvételeket kis-nagy kedvencünkről, melyeket előszeretettel küldtünk tovább a családnak, rokonoknak, barátoknak. Mások nem csak a közeli ismerősökkel osztják meg ezeket, hanem az egész világgal. Nincs is annál aranyosabb és szórakoztatóbb, mint mikor egy kutya, macska vicces dolgokat csinál. Youtubeon számtalan videófelvétel van, melyen a kígyóuborka halálra rémítette a macskákat, mikor fényt követve leestek a kanapéról és még sorolhatnánk.

Mai posztunkban egy nagyon édes kutya lopta el az internetezők szívét, ugyanis egy az egyben úgy nézett ki mint egy mesefigura, mert egy méhecske megcsípte sétálás közben. Emlékeztek a Tom és Jerry című rajzfilmből olyan jelenetekre, mikor Tom beütötte a fejét és egy pukli nőtt ki rajta? Na, pontosan úgy fest ez a kutya is.

A TikTokra feltöltött felvételt már több, mint 15 millióan tekintették meg és azóta is futótűzként terjed a világhálón. 138 ezernél is több komment érkezett a videó alá illetve 4,5 millióan kedvelték.

A többi felhasználó ilyen kommenteket írt alá:

“A kutyusod nagyon szomorúan néz”

“Úgy néz ki, mint egy mesefigura, akinek pukli nőtt a fejére, miután beverte.”

“A kristálykoponya temploma”

“Úgy néz ki, mint én mikor megszülettem.”

“Nagyon keményen gondolkodhat.”

Átmeneti megjelenése szinte mindenki arcára mosolyt csalt, de hozzá kell tennünk valóban nem tűnik túl boldognak. Gazdája azonban azt mondta, hogy jól van, nincsen semmi komoly baja, a pukli már elkezdett apadni.

@pollie12345

♬ original sound – Amir Yass

Szerintetek is olyan mint egy mesehős?

forrás

Fülest kapott, hogy kertjében van egy titokzatos betonláda – Miután kiásta gyomorforgató érzésben volt része

Egy tanulmány kimutatta, hogy akik elsírják magukat a filmek alatt, azok érzelmileg erősebbek másoknál