in

Halála után derültek ki Pécsi Ildikó titkai!

Csodálatos és elismerésekkel teli élete után, december ötödikén hunyt el Pécsi Ildikó. A színésznő kevés embert engedett közel magához, így igazán bensőséges gondolatairól kevesen tudnak. L. Péterfi Csaba a kivételezettek közé tartozott, sok mindent megtudott a művésznőről, most pedig bepillantást engedett néhány izgalmas történetbe.

„Ildikó mindig hitt abban, hogy ha az ember élete a földön véget ér, utána még folytatódik valahol, ahol találkozhatunk néhai szeretteinkkel. Mindig azt mondta, hamarabb fog elmenni, mint Lajos bácsi, és ő fog várni rá odaát, de aztán nem így lett” – mesélte a Best magazinnak Csaba.

A jóbarát azt is elárulta, hogy a színésznőnek két szerelme volt az élete során, a férje és a színház. Amikor tragikusan elvesztette egyik szerelmét, a másik már nem tudott kiteljesedni. Ildikó nehéz időszakon ment keresztül, de azt nem akarta azt, hogy gyengének vagy szánalmasnak lássa őt a közönség, ezért végleg szakított a színházzal. Ezek után csak arra vágyott, hogy a túlvilágon újra lássa férjét. Csaba azt is elárulta, hogy a művésznő annyira bízott benne, hogy halála előtt rábízta a telefonját, amely gondosan őrzött titkait rejtette.

„Az utolsó hetekben teljes nyugalmat szeretett volna maga körül, egy szűk kör kivételével mindenkivel megszakította a kapcsolatot. Azt kérte, a mobilja legyen nálam, de meghagyta, csak akkor kapcsolhatom be, ha ő már nem lesz. Azt mondta, mindent abban találok, amire szükségem lesz” – közöltea férfi, aki a mesélés közben teljesen elérzékenyült. Csaba a telefonban olyan értékes történeteket talált, amelyeket Ildikó a készülő könyvéhez jegyzett le.

„Sok leírt szöveg és hangfelvétel maradt, de a telefonjáról előkerültek továbbiak. Olyan történeteket mesél el rajtuk, amiket azelőtt soha. A házassága előtti szerelmekről például…” – osztotta meg a színésznő jóbarátja, aki szerint különleges érzés újra hallani az elhunyt művésznő hangját.

A rengeteg érdekes titok mellett még egy különös dolog derült ki a közelmúltban. A színésznő a már meglévő végrendelete helyett a halála előtti napokban egy teljesen újat készített.

„Ildikó a halála előtt otthon írt egy újat. Ezt azért is tudom biztosan, mert én voltam az egyik tanú, így pontosan ismerem a tartalmát is, amiről viszont nem beszélhetek” – mesélte Csaba, aki szerint a színésznő nemcsak vagyoni, de szellemi hagyatéka is rettentő fontos és ápolandó érték.

Pécsi Ildikó a halála előtt minden földi ügyét elsimította, úgymond mindent rendbe tett, mielőtt örökre eltávozott volna.

„Amikor mindent elintézett, azt mondta: jövök, papa, majd Lajos bácsi után ment. Álmában érte a halál. Ennél szebb befejezést el sem tudnék képzelni… Ha volt valaha álompár itthon, ők biztosan azok voltak.”

forrás

Totális katasztrófa: 15+ fürdőszoba kialakítás, ami felér egy emberiség elleni támadással

Tápai Szabina: Lökjetek be a Dunába, ha én még egy gyereket vállalok