in ,

AngryAngry CuteCute LOLLOL CryCry OMGOMG LoveLove WTFWTF

Kinyitott a Központ nevű szórakozóhely – fegyveres rendőrök oszlatták a tömeget

Tucatnyi rendőr szállt ki a budapesti Madách térre, miután a Központ nevű szórakozóhely előtt tömeges utcai buli alakult ki péntek este.

A Noizz-nak beszámoló résztvevők szerint szép számmal jöttek össze a Központ délután 3-7 között meghirdetett „Elviteles nyitására”. Az elvitel jelen esetben azt jelentette, hogy az italokat a Madách téren összegyűlve fogyasztották az emberek. Egy olvasónk elmondta, a tömeg szinte teljesen megtöltötte a szórakozóhely előtti területet, maszkot pedig csak elvétve viseltek a helyszínen lévők.

A kiérkező rendőrök először arról tájékoztatták a hely tulajdonosait, hogy 30 napra kell bezárniuk és 500 ezer forintnyi bírságot kapnak, ezt később 60 napra szigorították. A Telexnek nyilatkozó tulajdonos szerint a rendőrök nem közölték, pontosan mivel sértettek szabályt, csak „a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről” szóló kormányrendeletre hivatkoztak.

Jelenleg a kormányrendelet alapján csoportosulási és a rendezvénytilalom is érvényben van, ugyanakkor a vendéglátóhelyeknek egyre nehezebb életben maradniuk az egészségügyi korlátozások miatt.

forrás

Gáspár Evelin nyilvánosan levetkőzött! 1 szál bugyira vetkőzött a kamerának ?.ITT a felvétel – addig nézd meg, amíg le nem törlik!

20 olyan dolog a múltból, ami ma is nagyszerű lenne számunkra