in

Köllő Babett : „Kövérnek gondolom magam!”

Habár Köllő Babett mindig fantasztikusan néz ki, ő azonban sajnos ezt nem hiszi el. A színésznő őszintén bevallotta, hogy az ünnepek alatt felcsúszott rá pár plusz kiló, amiket minél előbb szeretne leadni.

Még karácsony előtt gyorsan ledobtam három kilót, mert az ünnepek alatt nem vagyok hajlandó odafigyelni a súlyomra. Ilyenkor teljesen elengedem magam, reggeltől estig eszem, és nagyjából ennyi szokott felkúszni rám – mesélte Babett a Borsnak.

A színésznő elárulta, hogy jelenleg 57 kiló, de ez neki magához képest már sok, a plusz kilók a fenekére és a combjára mentek rá és bizony ilyenkor kövérnek látja magát.

„De azért nem dőlök a kardomba, fel voltam erre készülve, és pikk-pakk le is adom, újra 53-54 kiló leszek” – mondta a lapnak Köllő Babett.

Babett azt is elárulta, hogyan szokott diétázni. A színésznő az önsanyargatásban nem hisz, így semmit sem von meg magától, csupán annyi a titka, hogy ugyanúgy eszik, mint máskor csak mindenből kevesebbet, így az élmény is megmarad, de a kívánt súlyt is eléri.

A sport most nem játszik nagy szerepet Babett életében, ugyanis nála az csak egy keménykezű edzővel működik, ami most a koronavírus miatt nem lehetséges.

forrás

Elképesztő! Egyszerűen lélegzetelállító!! ÁLOMSZÉP nő lett Cinthya Dictatorból! Minden rajongó oda van az ÚJ külsejétől!

19 egyszerű pszichológiai trükk, ami tényleg működik