in

10+ fotó, ami megmutatja, hogy milyen feladatokat kell ellátniuk a Hollywoodi hírességek segédjeinek

Sokan úgy gondolják, hogy egy világhírű hollywoodi sztár személyi asszisztensének lenni valóságos álommeló, ám ez a valóságban nem így van: ez egy feszült és stresszes szakma, amit az emberek többsége nem is bír 1-2 hónapnál tovább.

Bármilyen hálátlan is ez a munka, mégiscsak elengedhetetlen ahhoz, hogy a világsztárok úgy tündököljenek, ahogy azt megszoktuk tőlük, és mindig 110%-ot adjanak magukból. Cikkünkben most bemutatjuk, hogy milyen feladatokat kell ellátniuk napjaink leghíresebb sztárjainak személyi asszisztenseinek.

A videóban Jared Leto asszisztensét láthatjuk, a fej pedig amit a kezében tart, az az ominózus Jared Leto fej, amivel Jared megjelent a 2019-es Met gálán.

A képen Katy Perry-t láthatjuk egy klipforgatás közben. A tökéletes hatás miatt Katy sokáig nem mozdulhatott, ezalatt asszisztense segített neki enni.

1. Forgatási segéd

A videóban Jared Leto asszisztensét láthatjuk, a fej pedig amit a kezében tart, az az ominózus Jared Leto fej, amivel Jared megjelent a 2019-es Met gálán.

2. Etetés

A képen Katy Perry-t láthatjuk egy klipforgatás közben. A tökéletes hatás miatt Katy sokáig nem mozdulhatott, ezalatt asszisztense segített neki enni.

A média szerint egyébként Madonnával például mindig van egy különleges személy, aki kizárólag az énekesnő étrendéért felelős, mivel a dívának nincs ideje odafigyelni rá.

3. Sminkelés

Robbie Williams asszisztensének folyamatosan nyomon kell követnie, hogyan néz ki az énekes a képernyőn. Ha Robbie sminkje elkenődik, vagy nem úgy mutat, ahogy kell, az asszisztensnek mielőbb ki kell javítania.

4. Cipőválasztás

A modellszakmában a személyi asszisztensek szerepe nagyobb, mint bárhol: nemcsak a divathoz kell érteni, de társaságkedvelőnek is kell lennie, és betéve ismernie kell a közösségi hálózatokat. Az is előny, ha több nyelven beszél.

5. Pincérkedés

Sofía Vergara napjaink egyik legigényesebb hollywoodi sztárja. A média szerint az asszisztense három éve, heti hét napot vele van. Idén szeptemberben meglepetés érte az asszisztenst egy szabadnap formájában.

6. Dajka

Madonna személyi asszisztensének a feladatai közé tartozik egyúttal az örökbefogadott gyermekeinek gondozása is egyben. Ezenkívül az énekesnőnek egyébként egy egész személyi asszisztens-stáb lesi minden kívánságát, akiknek egyébként az is a feladataik közé tartozik, hogy erkölcsileg támogassák Madonnát.

7. Személyi testőr

Az újságírók néha minden határt átlépnek azért, hogy egy fényképet készítsenek a hírességekről. Ilyenkor jó tud jönni egy testőr, aki segít megtisztítani az utat a híresség előtt, ahogy azt a képen látható Yoko Ono testőre is tette.

8. Kis hordár

A királyi asszisztens feladatai közé tartozik a rendezvények és kirándulások szervezése, az üzleti levelezés lebonyolítása, valamint, hogy részletes bemutatót készítsen azokról az emberekről, akikkel a hercegnőnek találkoznia kell a közeljövőben.

9. Nagy hordár

A képen a spanyol matador, Julian Lopez és az ő hűséges asszisztens-csapatát láthatjuk.

10. Fotózás

A fotós feladatok ellátására legtöbbször külön asszisztenst alkalmaznak a hírességek: az ilyen fotósok feladata a tökéletes képek elkészítése és azok utólagos retusálása, illetve megosztása a közösségi hálózatokon.

11. Ajtónyitás és kísérés

Rengeteg vicces helyzetet képes szülni, amikor egy híresség magasabb sarkú cipőt választ magának a kelleténél. Ilyenkor az asszisztensek feladata, hogy a színésznő a karukba kapaszkodva biztonságosan eljusson a rendezvények helyszínére.

12. Ruhaigazgatás

A hírességek nem véletlenül néznek ki olyan jól a legbonyolultabb ruhákban is: segítségükre vannak ehhez az asszisztenseik, akiknek a feladatai közé tartozik, hogy gondoskodjanak róla, hogy minden úgy álljon a színésznőn, ahogy kell.

13. Bónusz: mindenki lehet sztár.

Mielőtt világhírű dívává vált, Kim Kardashian Paris Hilton személyi asszisztenseként dolgozott.

Ő pedig Stephanie Sheppard, akinek a hírnév felé vezető útja még csak most épül. Stephanie több éven keresztül Kim Kardashian személyi asszisztense volt, most pedig saját karrierét építgeti. A képen épp azt láthatjuk, ahogy Stephanie megigazítja Kim nővérének, Kourtney Kardashian-nak a fürdőruháját, hogy tökéletesen mutasson a fényképeken.

forrás

18 alkalom, amikor a tervezők túlságosan szabadjára engedték a fantáziájukat

10 fotó, ami bizonyítja, hogy a nők teste egyáltalán nem olyan szülés után, mint azt a női magazinok mutatják