in

LOLLOL OMGOMG WTFWTF

10 hasznos tipp nőknek, hogyan tartsák ‘horogra akadva’ a férfiakat

Kevés bosszantóbb dolog van annál, mint amikor az idő múlásával egyenesen arányosan lankadni kezd az egymás iránti érdeklődés. Ez a folyamat persze főként a férfiaknál tud kiteljesedni, ők ugyanis az ösztöneiknek köszönhetően egy idő után bizony szeretnek más felé kacsintgatni.

Minden gondunkat persze az alábbi illusztrációk sem fogják megoldani, de segíthetnek benne, hogy az apró trükköknek és cseleknek köszönhetően ‘horogra akadva’ tartsuk a pasikat, és egyszerűen akarva-akaratlanul is megőrüljenek értünk.

1. Ne rohanj futva a telefonodért, akárhányszor meghallod, hogy hív. Te is lehetsz elfoglalt. Hadd töprengjen csak, hogy vajon mit csinálhatsz éppen. Különben is, egy-két nem fogadott hívásból még nem lehet baj.

2. Adj rövid válaszokat az üzeneteire, hadd teperjen csak utánad, különösen az ‘ismerkedős időszakban’.

3. Várj 1-2 órát, mielőtt válaszolsz neki az első üzenetére az adott napon. A többi üzenetére már nyugodtan válaszolhatsz 15-20 perces késésekkel.

4. Próbálj meg nem válaszolni az olyan kérdésekre, minthogy ,,Mit csináltál az elmúlt fél órában?!”. Egyszerűen hagyd figyelmen kívül őket, tereld a témát.

5. Hadd idegeskedjen csak, hogy mit kivel-hol és mit csinálhattál, amíg nem találkoztatok-beszéltetek…? Ne legyél nyitott könyv számára a közösségi oldalakon sem.

6. Az SMS-ek és mindenféle Messengeres üzenetek legyenek tabuk éjfél után. Az igazán ‘komoly lányok’ már mind alszanak éjfél után, még akkor is, ha egyébként nem…😏

7. Maradj távol a közösségi profiljától, amennyire csak lehet. Nem kell neki megosztanod dolgokat, vagy szerelmes idézeteket irkálnod…sőt, még a képeit is elég lehet csak akkor lájkolnod, amikor már panaszkodik majd, hogy miért nem tetted meg korábban.

8. Próbálj meg minél kevesebb időt beszélgetni vele telefonon, és inkább ‘rákényszeríteni’ őt arra, hogy találjon időt a személyes találkozásokra.

9. A szmájlik és matricák jól jöhetnek, ha a barátnőddel trécselsz éppen, de egy igazi férfi komolytalannak titulálhat miattuk, és innentől kezdve le fogsz csökkenni a szemében. Igaz a mondás tehát: a kevesebb, néha több!

10. Ne akarj vele lenni 24/7-ben, ne legyél ilyen könnyű préda számára. Egy igazi férfi szereti a kihívásokat, és minél többet állítasz elé, annál jobban az ujjaid köré fogod tudni majd őt csavarni, illetve annál jobban megbecsül majd téged, amikor végre ‘megkap’ majd…😉

forrás

30 dolog, amit csak nagyon kevés ember láthatott személyesen

24 ritka fotó a dolgok rejtett oldaláról, amit sosem láthattunk korábban