in

CuteCute

10 hétköznapi cselekvés, amit a magas intelligenciájú emberek másképp csinálnak!

Tudósok éveken át tartó kutatások után alátámasztották, hogy bizony vannak olyan cselekvéseink, melyekből az szűrhető le, hogy magasabb intelligenciával rendelkezünk, mint társaink. Nyilván nem mindenki tudja, melyek ezek a tevékenységek. Ám cikkünk azzal a céllal jött létre, hogy bemutassuk, mely cselekvések jelzik, okosabbak vagyunk, mint az átlag emberek.

Sokkal később mennek aludni.

Bizonyos amerikai kutatások alátámasztották azt a tényt, hogy azok a személyek, akik később mennek aludni valamint később is kelnek fel, sokkal intelligensebbnek állapították meg.

Nyugodtabbak, mint társaik.

Azok az emberek, akik magas intelligencia hányadossal bírnak, sokkal nehezebb kihozni őket a sodrukból, mint kevésbé okos társaikat.

Megértőbbek a többi embernél.

Állítólag a magas intelligenciával rendelkező emberek sokkal jobban át tudják érezni mások helyzetét, és ehhez mérten próbálják a legjobb tanácsokkal ellátni az illetőt.

Gyakrabban káromkodnak.

Egyes kutatások azt a tényt támasztották alá, hogy azok a személyek, akik sűrűn káromkodnak, az IQ-teszteken jobban teljesítenek, mint azok, akik megválogatják a szavaikat, és kevesebb trágár kifejezést használnak.

Sokkal lustábbak, mint azt bárki hinné.

Természetesen ebben az esetben nem arról van szó, hogy naphosszat a kanapén tespednek, és nem csinálnak semmilyen hasznos dolgot, hanem, hogy többet jár az agyuk olyan dolgokon, mellyel jóval hatékonyabban tudják megoldani a munkájukat.

Egyáltalán nem nézik le a másik embert.

Tökéletes tudják, hogy ők maguk milyen képességekkel, adottságokkal rendelkeznek. Ám ez egy olyan információ, amit nem dörgölnek a másik orra alá. Nekik olyan a beállítottságuk, hogy inkább segítő kezet nyújtanak azoknak, akik rászorulnak.

Képesek belátni, ha hibáztak.

A magas intelligenciájú emberek képesek elfogadni, ha nem nekik van igazuk, és, ha ehhez egy hosszas vita kell, akkor is beismerik tévedésüket. Az ilyen emberek ezért elnézést kérnek a másiktól.

Rendetlenek.

Nyilvánvalóan, nem túl kecsegtető látvány másoknak azt látni, mintha egy bomba robbant volna az íróasztalon. Ám az okos emberek ebben a káoszban is mindent megtalálnak és uralják a helyzetet.

Ha nem őszinték az érzései, nem kötelezi el magát.

Azt mondják sokkal jobb egyedül, mintsem egy olyan párkapcsolatban, ahol nem lelnek boldogságra, mert nem illenek az adott illetővel össze. Ők szeretnek kevesebb párkapcsolatot létesíteni, de az legyen hosszútávú.

Sokkal többször nyomnak rá a “szundi” gombra, mint a többiek.

Amikor megszólal az ébresztőóra, akkor általában a szundi gombra nyomnak rá, és tovább szunyókálnak, mígnem úgy érzik, hogy ideje felkelni. Nyilván ez azért van mert későn kelő típusok, amit már megbeszéltünk, hogy az intelligencia egyik jele.

forrás

20+ röhejes szituáció, aminek a fájdalmát csak a gyengén látó emberek érthetik igazán

20+ ember titokban elmondta az interneten, hogyan szoktak csalni munka közben