in

LOLLOL WTFWTF

10 mondat, amiről könnyedén felismerhető, ha valaki éretlen

A legtöbb országban egy személy 18 éves koráig számít gyermeknek, de az ábra mégis azt mutatja, hogy még 18 éves kor felett sem mindenki hajlandó elismerni, hogy véget ért számára a gyerekkor, és ideje megváltoztatni az érdeklődési köreit és a gondolkodásmódját. Kétségtelen persze, hogy fontos megőrizni bizonyos gyerekkori vonásainkat, de felnőttkorban már képesnek kell lennünk kontrollálni is ezeket.

A Liked.hu-nál most megmutatjuk, hogy melyek azok az árulkodó jelek és mondatok, melyek segítségével könnyedén felismerhetjük az éretlen embereket.

1. Az éretlen emberek mindig másokat tartanak felelősnek a hibáikért, sosem magukat.

2. Az éretlen emberek gyakori problémája, hogy nem tudják, mit szeretnek, és mit szeretnének csinálni, mert korábban minden döntést mások hoztak meg helyettük.

3. Az érzelmileg éretlen ember nem képes betartani a szavát, és bármikor képes feladni minden elvét és ígéretét azzal takarózva, hogy „elfelejtette”.

4. Ha az ember nem veszi komolyan mások szavait és nem tartja be az ígéretét, azzal a saját éretlenségét demonstrálja. Könnyebb azt képzelnie, hogy nem értette a helyzet súlyosságát, mint bocsánatot kérni a tévedéséért.

5. Az infantilis ember gyakran nem gondol arra, hogy felelős a családjáért. Úgy gondolja, hogy megengedheti magának, hogy időt szánjon a saját örömére, még akkor is, ha ez a szerettei rovására megy.

6. A családot kellemetlenségnek tekintik. A modern társadalomban egyre több fiatal vágyik arra, hogy sokáig maradjon független és a saját szabályai szerint élhessen. Ehhez viszont a családi élet nem passzol.

7. Ez egy tipikusan gyerekes kifogás. Az „örök tinédzserek” a lehető legtovább kivárnak, hogy ne kelljen megmozdulniuk és segíteniük másokon, míg az illető szóvá nem teszi ezt számukra.

8. Az ilyen embereknek nehéz kezdeményezőnek lenniük, néha kényelmetlenül érzik magukat, ha valaki a saját véleményük kifejtésére kéri őket. Nem bízik a saját megérzéseiben, ezért inkább mindig másokat követ.

9. Az ilyen típusú emberek erőteljes érzelmeket várnak el a párkapcsolattól, ezért gyakran cserélik a partnereiket, de az sem ritka, hogy több partnerrel tartanak kapcsolatot egyszerre.

10. Az éretlen emberek gyakran nem tudják megfelelően beosztani a pénzüket. Nem tudják kordában tartani a kiadásaikat, ezért gyakran olyan dolgokat vásárolnak maguknak, amiket egyébként nem engedhetnének meg maguknak.

forrás

Durva támadás!Török Lívia arcába vágták az igazságot! Nagyon kemény, ami a kamerák előtt történt

16 alkalom, amikor a lustaság őrült dolgokra késztette az embereket