in

LOLLOL OMGOMG

11 tipikus lánytípus, aki minden edzőteremben megfordul

Mint minden helynek a Földön, az edzőtermeknek is megvannak a maguk sajátos „lakói”. Ők azok, akik minden nyár közeledtével összegyűlnek, hogy hatalmas erőfeszítések árán kívánatos testet formáljanak maguknak a nyárra. És persze csak úgy, mint minden élőlény a Földön, ők is több kisebb csoportra oszthatók.

Az alábbi illusztrációk most a konditerem női lakóinak legtipikusabb egyedeit kívánják bemutatni, melyek közül egy-kettővel már valószínűleg Te is találkoztál személyesen…😜

1. A félénk kezdő. Nem tudja, hogyan kell használni a gépeket, és ezért rendkívül óvatosan közelíti meg azokat, ám rendszerint így sem kerüli el a totális katasztrófát.

2. A nagymama típus. Ők azok, akik tulajdonképpen csak az izmos férfiak gusztálása végett járnak a terembe, hiszen rájöttek, hogy egy kondibérlet még mindig olcsóbb, mint sztriptízbárba járni.

3. A pletykafészek. Igazából csak beszélgetni jár az edzőterembe, mert rájött, hogy a barátnője itt nem tud elmenekülni előle és ezért végig kell hallgatnia a roppant kínos, unalmas történeteit.

4. Az önjelölt fitnesz-guru. Nincs pasija, nincs munkája, az iskolát pedig már abbahagyta, ezért kötelességének érzi minden edzéséről tudósítani a közösségi portálokon, amit persze senki le sem sz*r.

5. A fashion-királynő. Úgy öltözködik, mintha felvonulásra menne, legfőbb ismertetőjele pedig, hogy soha nem izzad és ha kell, ha nem…mindig tökéletes sminkben van.

6. Összenőtt szerelmespárok. Együtt vannak bánatban, örömben és természetesen a kondigépeket is együtt, vállvetve használják. Társas lények, akik egyedül valószínűleg elpusztulnának.

7. A naplopók. Legfőbb ismertetőjelük, hogy oda fekszenek a jógamatracaikkal, ahol a legerősebb a Wi-Fi a teremben és egy 2-3 órás edzést is képesek végigcsinálni anélkül, hogy felállnának a matracukról.

  

8. A szexbomba. Minden pasinak érte csurog a nyála, de ami ennél is rosszabb, hogy ezt Ő is pontosan tudja.

9. A hűséges fanatikus. Az edzőterem megnyitása óta itt van, és egyetlen napot sem hagyott még ki. Különös ismertetőjele, hogy allergiás az újoncokra.

10. Őrült fitnesz-mániás. Az egyszerű gyakorlatokra mély megvetéssel tekint, és amikor már azt hinnénk, hogy nem lehet tovább bonyolítani az egyébként is tökéletesen fölösleges szenvedését, ő mindig rátesz egy lapáttal.

11. Miss „teremkerülő”. Egy évre szóló kondibérletet vásárolt, de az első három alkalom után soha többet nem látta őt senki.

forrás

13 filmes folytatás, ami olyan rossz volt, hogy a legtöbben azt sem tudják, hogy létezik

20+ eset, amikor bebizonyosodik, a sufnituningnak igenis van jogosultsága!