in

AngryAngry WTFWTF LOLLOL OMGOMG

12 dolog, ami szinte egyetlen nőnek sem áll jól

Mindannyiunknak van egy kedvenc szoknyája vagy nadrágja, amitől évekig nem tudunk megszabadulni. Teljesen mindegy, hogy divatos-e vagy sem, mert nekünk megfelel és tökéletesen illik hozzánk. Vannak azonban olyan ruhák, amik kizárólag a boltokban lévő próbababákon állnak jól, mivel egy élő emberre ráadva olyan dolgokat kezdenek el kihangsúlyozni, amit általában sosem szeretnénk.

A Liked.hu-nál most hoztunk egy listát olyan dolgokról, amiket bár azért hordanak az emberek, hogy szépek legyenek, valójában legtöbbször épp az ellenkezőjét érik el vele.

Ezek a szoknyák kizárólag a gyerekeken állnak jól. Egy felnőtt nő esetében ugyanis extra centimétereket ad hozzá a csípőhöz, ami előnytelen tud lenni, különösen a plus-size hölgyek esetében. Ha mégis hasonlóra vágyunk, válasszunk helyette inkább A-vonalú szoknyát.

A térdig érő vagy vádli közepén levágott nadrágok az őrült 2000-es évekre emlékeztetnek bennünket, és talán jobb is, ha ott maradnak. Ezek a lovaglónadrágok vizuálisan rövidebbé teszik ugyanis a lábakat és szélesítik a csípőt, ezért sokkal praktikusabb helyette egy rövidnadrágot vagy farmernadrágot választani.

12. Fodros szoknya

Ezek a szoknyák kizárólag a gyerekeken állnak jól. Egy felnőtt nő esetében ugyanis extra centimétereket ad hozzá a csípőhöz, ami előnytelen tud lenni, különösen a plus-size hölgyek esetében. Ha mégis hasonlóra vágyunk, válasszunk helyette inkább A-vonalú szoknyát.

11. Capri nadrágok

A térdig érő vagy vádli közepén levágott nadrágok az őrült 2000-es évekre emlékeztetnek bennünket, és talán jobb is, ha ott maradnak. Ezek a lovaglónadrágok vizuálisan rövidebbé teszik ugyanis a lábakat és szélesítik a csípőt, ezért sokkal praktikusabb helyette egy rövidnadrágot vagy farmernadrágot választani.

10. Boleró

Egy boleró ruha 2 aránytalan részre osztja a testet, miközben megnöveli az alsó részt. Ez különösen észrevehető például a kerek csípőjű lányoknál. Meglehet, hogy a színpadi szerepléshez jól megy egy ilyen ruha, de a hétköznapi élettel nem túl kompatibilis. Helyette érdemes inkább egy kardigánt vagy rendes kabátot választani.

9. Ugg csizma

Igen, meleg és kényelmes, de még a divattervezők is távol tartják őket a kifutótól. Az abszolút lapos talpa miatt a benne történő járás ugyanis nehézkes, és kínos, puha anyaga miatt pedig gyorsan deformálódik. Ha meleg és kényelmes csizmát szeretnénk, akkor érdemes valamilyen bőrből vagy velúrból készült változatot választani helyette.

8. Nagyon széles nadrágok

Az alján rugalmas gumikkal rögzített széles lábú nadrágok kétségkívül kényelmesek, ám a mindennapi viselethez nem a legalkalmasabbak, feltéve, hogy átlagos magyar városban akarjuk hordani, és nem mondjuk Egyiptomban. Az ilyen jellegű nadrágokat hagyjuk meg a jógára vagy a táncra, helyette pedig válasszunk inkább bő vászonnadrágokat a mindennapi viselethez.

7. Strasszokkal, flitterekkel és egyéb dekorációkkal díszített ruhák

Ebben az esetben inkább az alkalomhoz illőség a döntő kérdés. Például, ha egy buliba megyünk, akkor egy fényes ruha valóban jól tud jönni, a mindennapi viseletben azonban a túl csicsás ruhák sokkal inkább tűnnek ízléstelennek, mintsem divatosnak. Ha extra ragyogásra vágyunk egy unalmas hétköznapon, akkor az ilyet inkább egy-egy elegáns ékszer segítségével próbáljuk meg elérni.

6. Nagy galléros vagy fodros blúz

A mellkasnál és vállaknál található túlzásba vitt díszítőelemek felesleges kilókat adnak hozzá a megjelenésünkhöz, ami különösen problémás lehet például egy teltebb hölgy esetén. Ezenkívül a fodros blúz meglehetősen bonyolult ruha, mivel az ilyesmihez nem vehetünk fel akármit – az egész szettünknek passzolnia kell hozzá. Helyette érdemes inkább egy klasszikus fehér inget választani, amit kedvünk szerint kombinálhatunk.

5. Mullet szoknya

A mullet frizura a történelem talán legkínosabb frizurája, és a névrokon szoknya is hasonlóan rossz választás lehet, már amennyiben nem egy elegáns latin tánchoz, hanem a mindennapokhoz viseljük. Vizuálisan lekicsinyíti és megszélesíti a lábakat, nem beszélve az általa keltett tökéletlen alakról. Ha kedvező megvilágításban szeretnénk mutatni a lábainkat, akkor válasszunk inkább olyan szoknyát, ami legalább részben takarja azokat.

4. Túl sok réteg ruha

A többrétegű ruha nagyon stílusosnak tűnhet, de ez csak akkor igaz, ha megfelelően kombináljuk a különféle stílusokat. Ellenkező esetben úgy fogunk kinézni, mint a hálószobai szék, amire minden ruhát rádobálunk. Fölösleges túl sok stílust kombinálni, helyette válasszunk kevesebb, ám jóval kontrasztosabb régeteket.

3. Basque ruha

Az ilyen ruhák növelik a has és a csípő térfogatát, még akkor is, ha a hölgy vékony, mint egy gebe. Ha hangsúlyozni szeretnénk a derekunkat, akkor válaszunk inkább egyszerű, jól illeszkedő ruhákat, felesleges szövetelemek nélkül. Ha szeretnénk elrejteni néhány centimétert, akkor egyenesen célszerű kerülni a szövetből készült ruhákat.

2. Platform cipők

A tervezők felismerték ebben a népszerű trendben rejlő lehetőségeket és számtalan futurisztikus cipőt dobtak piacra. Ezeket a cipőket azonban nem könnyű beilleszteni a mindennapi viseletünkbe, ugyanis könnyen űrhajósnak nézhetünk ki tőle, ami nagyon előnytelen tud lenni, már persze, ha nem vagyunk űrhajósok. A praktikusabb, jobb kombinálhatóság érdekében célszerű inkább kisebb talpú cipőket, esetleg egyszerű csizmákat választani.

1. Rugalmas derekú ruhák

A rugalmas gumival vagy húzózsinórral ellátott ruhák rendkívül praktikus tudnak lenni a terhesség alatt, amikor a kényelem a legfontosabb, és szeretjük magunknak szabályozni a hasunk mozgását. A hétköznapi életben azonban az ilyen ruhák nem túl elegánsak. Ha alternatívát keresünk helyette, akkor először érdemes kideríteni, hogy mi is tetszik pontosan ezekben a ruhákban. Ha a szoros derék, akkor érdemes sima, egyenes ruhát választani és valamilyen övvel kombinálni, ha pedig azt szeretnénk, hogy a ruha ne legyen túl feszes, akkor célszerű választás lehet egy A-vonalú ruhát választani helyette.

forrás

Borzalmas hír jött! Gyászol a magyar sportlvilág, tragikus hirtelenséggel elhunyt kiváló magyar sportoló!

20 ember, aki meglepő részletre lett figyelmes a leghétköznapibb dolgokon