in

12 kilót fogyott és bőrproblémáitól is megszabadult a nő, amikor felhagyott ezekkel az ételekkel!

A 32 éves, négygyerekes Kirsty Huntley arca mindig olyan volt, mint a kamaszoknak, a pattanások a homlokán és az álla körül mindig megkeserítették az életét, egyszerűen nem tudott megszabadulni tőlük.

1000_kirsty_20150424_090000

2008 elején Kirsty-nél Behcet-kórt állapítottak meg, amely több szervet is érint, az első tünetek között a fájdalmas szájüregi fekély, vagy afta említhető meg. A betegséget gyógyíthatatlannak tartják, Kirsty pattanásai csak a tünetek közé tartoztak, amelyek az összes testrészét elborították, és sajnos a fiatal édesanyának az önbizalmát is komolyan megtépázták.

Kirsty a kozmetikusi munkáját sem tudta megfelelően végezni, mivel egyszerűen nem tudott bejárni, a betegsége miatt inkább otthon maradt, éppen abból a meggondolásból, hogy ebben az állapotban nem tud tanácsokat adni bőrápolásról az embereknek.

Több orvosnál is járt, de senki sem tudott segíteni rajta. Voltak időszakok, amikor a csúnya kis pattanások némileg visszahúzódtak, de később újra a felszínre törtek. 2013-ban Kirsty egy reklámban figyelt fel egy allergiatesztre, amelyet megvásárolt, majd ki is próbált. A kapott eredmények azt mutatták, hogy Kirsty érzékeny a gluténre, az élesztőre, a tojásra, valamint a kávéra is. Így elhatározta, hogy többé nem eszik a felsorolt élelmiszerekből.

Ennek az lett az eredménye, hogy három hónap után a négygyerekes édesanya 12 kilóval lett könnyebb és a pattanásai teljesen eltűntek. Soha nem fordult meg a fejében, hogy valami allergia okozhatja a ronda pattanásokat, amelyek mikor felszívódtak, az önbizalmát is visszaadták.

És csodák csodájára, idén januárban Kirsty modellnek állt, így immár a teltebb hölgyek modellcsapatát erősíti. Érdemes odafigyelni tehát, hogy milyen ételekre lehetünk allergiásak, mert sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg ezáltal magunkat.

Nem halt meg Michael Jackson!?

Unexpected Gifts You Never Knew You Could Buy On Amazon