in

OMGOMG

16 embertípus, akivel mindannyian találkoztunk már a konditeremben

Bárki, aki valaha is járt már edzőteremben tudja, hogy itt egy teljesen más világ várja az embert, mint a konditerem falain kívül. Csak úgy, mint a természetben az állat- és növényfajok, a konditerembe járó emberek is jól elkülöníthető csoportokra bonthatók.

1. Mr. Olimpia

Ez a típus a konditeremben éli az életét. Bármikor mész, abban az egyben biztos lehetsz, hogy ő ott van és vagy lenéző tanácsokkal ostromolja a vendégeket, vagy a terembe tévedt lányokat hajkurássza, az esetek 100%-ban sikertelenül.

2. Mr. Izzadó

Ezt a típust onnan ismered fel könnyedén, hogy hiába az emberhez nem méltó verejtékezés, ő az egyetlen a konditeremben, aki nem használt törölközőt. Így persze bármerre is jár, a kondigépeken hagyott izzadságfoltjai alapján jól behatárolható a pillanatnyi tartózkodási helye.

3. Jóga-hadsereg

Boldog tekintet, hónalj alá gyűrt matrac és mezítláb közlekedés – hiszen a testnek lélegeznie kell. Néha nem is látjuk őket, csak a nyögéseik alapján sejthetjük, hogy a közelünkben tartózkodnak.

4. Mr. Felsőtest

Ő az a srác, aki olyan felsőtesttel rendelkezik, mint egy pankrátor, a lábai mégis megragadtak egy általános iskola alsó osztályos diákjának szintjén. Ez persze nem véletlen, hisz sosem tart lábnapot, és rajta kívül mindenki jól látja az ebből fakadó problémát.

5. Az ál-egészség nagykövete

Úgy tesz, mintha életvitel szerűen az egészség jegyében élné az életét, bölcs tanácsokkal látja el a körülötte élőket, mégis edzés után vagy azonnal cigi lóg a szájából, vagy a közeli gyorsétteremben lakmározva bukkanhatsz rá.

6. Az „ez meg mi a f*szt csinál” srác

Ő csinálja a „gyakorlatot”, mégis neked fáj…mivel fingja sincs róla, hogyan is kell használni a gépeket. Sok vidám percet okoz a konditerem vendégeinek, és szent meggyőződése, hogy tudja, mit csinál.

7. A modell

Tulajdonképpen nem is a kondigépek, sokkal inkább a tükrök miatt jár terembe. Noha néha-néha igénybe veszi a konditerem által kínált eszközöket, ideje nagy részét saját maga nézegetésével tölti.

8. A perverz

Ő sem edzeni jár a terembe, pusztán ez az egyetlen hely a földön, ahol nőket hallhat nyögdécselni és izgató pózban mozogni. A guggoló lányok a napja fénypontjai, néha pedig már nekünk kínos, amit csinál.

9. A telefonmániás

Ez az a típus, aki ki tudja miért, csak a konditerem falai közt képes kapcsolatot teremteni a barátaival és a családtagjaival. Tulajdonképpen egy hatalmas telefonfülkének tartja a konditermet.

10. A jóképű edző

Kedves és rendkívül vonzó személy. Mivel nagyszerűen néz ki, ezért mindig extra pénzt adsz neki, annak reményében, hogy az izmai majd valahogy átszállnak a Te testedre.

11. Kondigép-stoppoló

Állandóan útban van és ötször annyi ideig használ egy kondigépet, mint más vendégek, mivel közben SMS-t ír, szelfizik vagy éppen a Facebookot húzogatja. Tulajdonképpen csak azért használja a kondigépeket, mert azokon tud kényelmesen hátradőlni és elhelyezkedni a telefonozgatáshoz.

12. Nyögőgép

Könnyen felismerhető, hiszen amikor kézbe veszi a súlyzókat olyan hangokat ad ki, mint akit éppen kínoznak. Sok esetben csak a fülhallgatón történő zenehallgatás jelent menekvést előle.

13. A mindenben első

Teljesen mindegy, mi történik, ő egy örökös versengésnek fogja fel a konditermet. Ha a futógépet használja, akkor megpróbál gyorsabban és tovább futni, mint a mellette lévő vendég, a súlyoknál pedig az életét kockáztatja, hogy nagyobb súlyokkal nyomjon, mint Te.

14. A testőr

Tulajdonképpen csak egy féltékeny barát, aki azért jár le a terembe, hogy meggátolja a dögös barátnőjét a férfiakkal történő kapcsolatteremtésben.

15. Notórius pihenő

Tulajdonképpen csak zenét hallgatni és filmet/sorozatokat nézni jár le a terembe. Közben persze fehérjét iszogat, de mivel nem végez fizikai edzést, ezért minden egyes látogatásával egyre kövérebben tér vissza. Nem rajonganak érte túlzottan a teremben, hiszen tőle sem lehet használni a gépeket, amíg a kedvenc sorozata véget nem ér.

16. Önjelölt szülő

Nem azért jár le a terembe, hogy eddzen, hanem egyfajta önjelölt szülőként vagy önjelölt személyi edzőként gondoskodik mások kényelméről és helyes gyakorlatvégzéséről.

forrás

15 dolog, amit a kiegyensúlyozott életről tanulhatunk a japán emberektől

A 15 legfurcsább fotó, amit esküvőkön készítettek az emberek