in

18 örömteli hír és fotó azok számára, akik belefáradtak a rossz hírek olvasásába

Tudósok kimutatták, hogy mindannyian ki vagyunk téve a „negatív hatás” veszélyeinek: nagyobb figyelmet szentelünk a rossz híreknek és jobban is emlékszünk rájuk, mivel az evolúció felkészített bennünket, hogy gyorsan reagáljunk a lehetséges veszélyekre és sokat tanuljunk belőlük. Ezért néha talán úgy tűnhet, hogy a világ egy komor és veszélyes hely, ahol semmi jó nem történik, de ez nem így van. Ha egy kicsit elszakadunk a vírussal kapcsolatos hírektől, a halálozási arányoktól és a lesújtó gazdasági hírektől, akkor rájöhetünk, hogy a világ egy különleges és boldog hely, ahol az emberek fókákat mentenek ki a jégtáblákról, macskáknak készítenek jópofa útlevélfotót és ott segítenek a világnak, ahol csak tudnak.

1. Ez a bébifóka egyedül úszott egy olvadó jégtáblán a Néva folyón, és már a varjak is megtámadták. Az orosz természetvédelmi minisztérium azonban mentőcsapatot küldött a megmentésére, és a egy tengeri kutatóközpontba szállították, ahol már biztonságban van.

2. ,,Másik országba költözünk, és ehhez útlevelet kellett készíttetnünk a macskánknak. Nagyon komolyan vettük a dokumentumhoz szükséges fénykép készítését.”

3. ,,John Cena kifizette a nagybátyám vásárlását a boltban.”

4. A moldáv főváros, Kisjenő egyik tanára, Alex Lyakhu megígérte, hogy kékre festeti a szakállát, ha az osztály több mint fele 5-ösre írja a dolgozatot. Betartotta az ígéretét.

5. ,,Csak meg akartam mutatni neked, hogy milyen, amikor egy bébi víziló ásít. További szép napot!”

6. 57 nappal az ausztráliai erdőtűz után.

7. Caitlin és Olive 80 évig voltak barátok, így amikor az egyikük idősgondozó otthonba került, a másik is csatlakozott hozzá, hogy ne maradjon egyedül.

  

8. Ez az orosz srác ingyen felújítja a veterán emberek házait.

  

9. Ez az idős hölgy 30 éven keresztül segített fizetni az özvegyek és egyedülálló édesanyák számláit. Süteményeket sütött nekik és névtelenül segített az embereken. A közelmúltig senki sem tudott róla, még a férje sem.

10. Valahol a világban egy kisgyermek hamarosan nagyon boldog lesz.

11. Ez az 1920. február 29-én született nő épp a 25. születésnapját ünnepli.

12. A srác elhívta a látássérült barátnőjét a ballagásra, és a meghívót Braille-írásban kirakott csokoládékból készítette. A lány igent mondott.
13. ,,Véletlenül egy üres dobozt hagytam a tornácon. 10 perccel később visszamentem, és ezt láttam.”

14. ,,Március 8-án reggel hétkor mentem dolgozni. Egy idegen odajött hozzám és ezt a virágot nyomta a kezembe, miközben boldog nőnapot kívánt. Annyira zavarba jöttem, hogy meg sem tudtam köszönni rendesen.”

15. A lány felszállt a repülőgépre, hogy a barátja után repüljön, de a felszállás után a barátja hirtelen megjelent a fedélzeten, és megkérte a kezét.

16. Egy újszülött, amint épp a világot csodálja.

17. Jobban örülnénk, ha ilyen Kínából érkezett hírekkel lenne tele a Facebook: egy kis panda leesett az asztalról.

  

18. Öröm látni, hogy van, ahol még számít valamit az emberség.


Bónusz: nézd, micsoda tappancsok.

Nem volt elég aranyos? Akkor ezeket a divatos csibéket figyeld…😍

Empátia

Empátia ❤️❤️

Közzétette: Gyönyörű Világjárók – 2020. április 11., szombat

forrás

15 zseniális ötlet, aminek hála minimális ráfordítással tehetjük szebbé az otthonunk

Az emberek felújították az otthonaikat, és bebizonyították, hogy a legunalmasabb szoba is szenzációssá válhat