in

LOLLOL

2 évig öntözte, majd úgy döntött, hogy átülteti. Kiderült, hogy a tökéletes kinézet nem a gondoskodásnak köszönhető

A kétgyermekes édesanya, Caelie Wilkes nagyon vigyázott kedvenc növényére, amennyire csak egy kétgyermekes édesanya szabadidejéből telik rá.

Az anyuka nagyon büszke volt a „zöld kisállatára”, amit mindig az ablakpárkányra tett, és az elsők között volt, amit megmutatott a vendégeknek. Caelie elmondása szerint az egyik barátja egyszer megpróbálta a jól megszokott locsolási renden kívül meglocsolni a növényt, ő pedig testével védte a növényt, hogy megakadályozza a mindennapi rutin felrúgását. Caelie tényleg szerette volna, ha a növény minél tovább gyönyörű, friss és egészséges marad.

A képet elnézve nem kétséges: a növény tényleg kitűnő állapotban volt.

A fájdalmas igazság csak akkor látott napvilágot, miután az anyuka úgy döntött, hogy ideje átültetni a kiskedvencét. Beszerezte a tökéletes virágtartót és a hozzáillő földet, majd orvosi precizitással nekikezdett az átültetésnek. Nagy meglepetésére azonban a korábbi edényben nem föld, hanem polisztirol anyag volt, amit műkavicsokra ragasztottak.

Ekkor tudatosult benne, hogy élete elmúlt 2 éve átverés volt, és az olyannyira szeretett növénye csak egy művirág. Az eset olyan mély nyomott hagyott az édesanyában, hogy a Facebook oldalán is beszámolt a történtekről, ahol több tízezer ember fejezte ki mély együttérzését és hangos nevetését.

,,Hogy nem vettem ezt észre? Az elmúlt két évben végig hazugságban éltem!” – írta Caelie.

A műanyag virág féltő gondoskodással történő átültetése tehát ezen a ponton félbeszakadt.

A lány története gyorsan felkapott lett az interneten, még a legnagyobb hírportálok is címlapon hozták le a nem mindennapi bakit, aminek az eredeti Facebook bejegyzése már 12 ezer kedvelésnél és közel 8 ezer megosztásnál jár. Voltak, akik támogatásukat fejezték ki Caelie-nek, mások inkább humorral reagáltak a helyzetre.

Az édesanyát szó szerint sokkolta a tény, hogy egész idő alatt nem vette észre, hogy az egészségesnek és gyönyörűnek gondolt virága csak egy ócska művirág. A féltő, őszinte gondoskodása persze mindenképpen dicséretreméltó, de most már legalább ő is tudja, hogy akár az erkélyre rakva is könnyedén áttelel majd, nem kell feltétlenül vele aludnia.

forrás

21 vízvezetékszerelő, akinek a “remekműveit” rögtön le is húzhatjuk a WC-n

„Vérlázító, gusztustalan a megnyilvánulásod…” – betámadták Berki Krisztián feleségét