in

20 bizonyíték rá, hogy a testvérek a humor és a szeretet robbanékony elegyéből állnak

Ha az embernek testvére van, az egyben azt is jelenti, hogy mindig lesz valaki, akivel meg kell osztania a ruháit, akivel harcolnia kell a kedvenc játékáért vagy azért, hogy „kit szeretnek jobban a szülők”. Egy testvérrel felnőni persze azt is jelenti, hogy mindig van mellettünk egy ember, aki támogat minket az életben, és amikor eljön az idő, megpróbálja helyettesíteni a szüleink gondoskodását.

1. ,,A barátomnak 2 lánya van: az egyik 6 éves, a másik egy éves. Ma az idősebb lány segített öltözni a kishúgának indulás előtt.”

2. ,,A fiam először látja az újszülött testvérét.”

3. ,,Ha nem segítek a kisöcsémnek levetkőzni, akkor ezt csinálja.”

4. ,,A testvérem túl lusta volt elpakolni a Monopoly bankjegyeket, ezért inkább csak kidobta őket a kukába.”

5. Időnként nem könnyű idősebb testvérnek lenni.

Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Idősebb testvérnek lenni egyben azt is jelenti, hogy végignézheted az evolúcióját annak, amint a szüleid szépen lassan elvesztik az érdeklődésüket irántad, amikor megszületik a fiatalabb testvéred.

forrás: ©twitter

6. ,,A húgom megkapta a szobámat és apró loft lakássá alakította.”

7. A gyermekrabszolgaság legális formája egyik idősebb testvér számára sem ismeretlen.

Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

A kisöcsém ma 13 éves. Hiányoznak azok az idők, amikor azt mondtam neki: „fogadjunk, hogy nem tudsz hozni nekem kólát a konyhából 5 másodperc alatt” és nekem fel sem kellett kelnem, ha szomjas voltam.

forrás: ©twitter

8. ,,Sokan azt hiszik, hogy matematikus vagyok, de ez nem így van. A tarkómon lévő Pí tetoválás (3,14 = március 14.) azt a napot jelzi, amikor engem és a testvéremet örökbe fogadtak a szüleink. Örülök, hogy együtt élhetünk egy ilyen csodálatos családban.”

9. ,,Egyszer kiskoromban a nővérem, aki akkor középiskolás volt, behívott a szobájába. Megcsinálta a hajam, zenét hallgattunk és ökörködtünk. A mai napig nem felejtettem el azt a napot, életem egyik legboldogabb napja volt.”

10. A bátyó öleli a húgát és énekel neki.

11. ,,A férjem idén télen elhagyott engem, káosszá téve ezzel az életem. Szerencsére a bátyám menedéket nyújtott nekem a házában, ahol külön hálószobát biztosított a számomra.”

12. ,,A nagymamám nővére ma meglátogatott minket. Nagyon aranyos volt, és még mindig ugyanolyan ruhákat hordanak.”

13. ,,Néhány évvel ezelőtt csontvelő donor voltam a testvéremnek, akinek IV-es stádiumú daganata volt. Most a gyógyulása 4. évfordulóját ünnepeljük éppen.”

14. A testvérek humorérzéke évről-évre jobb lesz.

15. Az életkor haladtával a testvéri kapcsolatok csak erősödnek.

Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

A testvérem öt évvel idősebb nálam. Amikor édesapám itt hagyott minket, a bátyámnak dolgozni kellett menni, mert édesanyánk beteg volt. Ünnepekkor apánk mindig klassz ajándékokat adott nekem, a bátyámtól pedig csecsebecséket kaptam. Haragudtam kicsit a bátyámra. Amikor apánk meghalt, anyám bevallotta, hogy apámnak eszébe sem jutottam, és minden ajándékot igazából a testvérem adott nekem, mert nem akarta összetörni a hitemet. Mivel azonban a pénze nem volt elég rá, hogy két menő ajándékot vegyen nekem, ezért adott mindig olcsó csecsebecséket.

forrás: ©twitter

16. ,,Amikor megtudtam, hogy bátyó leszek, megpróbáltam lerajzolni a húgomat az ultrahang felvétele alapján.”

17. A srác elhitette szegény öccsével, hogy láthatatlan. 😅

18. ,,Karácsonyi ajándék a testvéremtől.”

19. A testvér kapcsolatok bonyolultak.

Követés
Dean Winchester
@Liked.hu

Épp most segítek a testvéremnek megkeresni azt a csokit, amit tegnap ettem meg.

forrás: ©twitter

20. ,,Apám esküvője előtt a testvére „kedvesen” felajánlotta neki, hogy megtisztítja a cipőjét. Amikor a szüleim letérdeltek az oltár elé, a vendégek hangos nevetésben törtek ki…”

forrás

20 ember, akinek éppen itt lenne az ideje frizurát váltania

14 ember, akik nagyon váratlan helyzetekben találták magukat