in

20+ megható fénykép, mely bemutatja, hogy a nők a terhesség után is gyönyörűek

Az egész világ figyelte a tévé képernyőjén, ahogy Kate Middleton pár órával a gyermeke születése után belőtt hajjal, sminkben, maximálisan szalonképes állapotban megjelent az újságírók előtt. Nyilván itt többről van szó, mint a női hiúság. Egy egész világ figyelte őt és talán ezzel próbált példát mutatni. Vagy, ha nem is példát, de bizonyította azt, hogy a nők sokkal erősebbek, mint azt bárki képzelni. Egy vajúdás az rettentő kimerítő és olyan fájdalommal járhat, melyet a férfiak elképzelni sem tudnak. Egyszer volt egy teszt, melynek során elektronikai eszközökkel szimulálták a vajúdás alatt átélt fájdalmakat. Nyilván férfiakon tesztelték a műszert és a teszt bizonyos szemszögből nézve kudarccal ért véget, ugyanis alig pár másodpercig bírta az erősebbik nem a megpróbáltatásokat.

Tisztában kell lenni azzal, hogy a szülés után nem egy manökentest fog maradni. Bizony a terhesség nyomai megmaradnak. Hogy ez baj? Ez az élet rendje. Ez így lett kitalálva. Ez a természetes. Nem? Számtalan nő csalódásként éli meg ezt a dolgot, mert a teste már egyáltalán nem hasonlít arra, amilyen fiatalkorában volt. Persze sokan vannak, akik bebizonyítják, hogy nem kell feladni és elengedni meg pláne nem. Egy kis edzés, drasztikusabb esetben valamiféle korrekciós műtét nagyjából eltűnteti a striákat és a megnyúlt bőrt. Ez már mindenkinek a saját döntése, hogy meg tud-e barátkozni a látottakkal.

Sok nő van, akik őszintén bemutatják, hogy milyen a női test közvetlenül szülés előtt vagy után. Valljuk be, hogy ehhez bátorság kell. Na meg persze némi humorérzék sem árt.

Jöjjön tehát pár kép, mely őszintén bemutatja a nők testét a terhesség végén.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

#16

#17

#18

#19

#20

#21

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

forrás

20+ házi praktika, amit az egész internet könyvjelzők közé mentett

21 ember, aki épp most élte át élete legrosszabb munkanapját