in

OMGOMG LOLLOL CryCry WTFWTF

70+-os nőt vett el egy 18 éves srác

A szerelem vak. Tartja a mondás.
Legtöbbször csak legyintünk erre a közhelyre, ám a következő történet bebizonyítja, mekkora igazsága van eme szólásnak.
Sokszor egy olyan pár látványától is megemelkedik a szemöldökünk, ahol látványosan 15-20 év a korkülönbség, nem még cikkünk főszereplőitől, akinél a pár egyik tagja több mint 50 évvel idősebb a másiknál.

A 18 éves Gary egy 71 esztendős hölgyet vett feleségül, akivel az asszony egyik gyermekének a temetésén találkoztak először.
A fiú már a megismerkedés után pár héttel eljegyezte nem túl ifjú kedvesét.

„Mióta az eszemet tudom, az idősebb hölgyekhez vonzódom. Almedával a 45 éves fia temetésén találkoztunk. Nem ismerkedni mentem oda, de tény, azonnal felfigyeltem rá.” – mondta a fiatal srác, aki elárulta, hogy mikor megismerte 71 éves szerelmét, egy másik, a jelenlegi párjánál 6 évvel idősebb partnere volt.

“Nem lehet nem észrevenni a kettőnk közötti vonzalmat, csak úgy izzik a levegő közöttünk.” – mondta a fiatalember, majd hozzátette, alig pár hete találkozgattak, mikor biztossá vált számára, hogy Almeda élete szerelme és nem is habozott a lánykéréssel. “Miután Almeda igent mondott, a szüleimnek is bejelentettem a nagy hírt. Anyám először vonakodott, de végül rábólintott a dologra.”

Az óriási korkülönbség ellenére a házaspárnak hasonló az érdeklődési köre, kiválóan el tudnak egymással beszélgetni, több közös hobbijuk is akad.

Energiájukat jelenleg leginkább arra fordítják, hogy utánajárjanak, miképp tudnának egy gyermeket örökbe fogadni, mivel mindketten úgy érzik, jó szülők lennének és egy csöppség még erősebbé tenné kettejük szerelmét is.

Egy biztos, ez a pár tényleg nem mindennapi. Neked mi a véleményed erről, kérlek írd meg kommentben!

forrás

16 hozzászólás olyan emberektől, akiknek semmi sem kerülheti el a figyelmét

21 érdekes tény a mobiltelefonokról, amikről ezidáig nem igen hallottál