in

8 híres nő, akinek Instagram fotói messze nem tükrözi az igazi megjelenését!

A hírességek élete nem csak játék és mese, hanem kőkemény megpróbáltatás. Gondoljunk csak bele, hogy mennyire nehéz lehet az a tény, mikor egy egész világ a nyomodban jár, a paparazzók mindig azt figyelik, mikor hibázol egy hatalmasat, amit természetesen lencsevégre kaphatnak és elküldhetnek valamelyik bennfentes lapnak. Persze ők majd lehozzák, hogy mennyire gáz vagy, mert épp nem egy Prada, Dior, Chanel, vagy egyéb más híres márka ruháját viseled, hanem egy hétköznapi farmert, esetleg melegítőt, egy elnyűtt pólóval, pulóverrel. Vagy, hogy nem öt kiló sminkkel az arcodon mész el a helyi szupermarketbe bevásárolni a vasárnapi ebédhez, hanem természetes valódban.

Sajnálatos módon a sztárok sem mindig nézhetnek úgy ki, mint a vörös szőnyegen, ami miatt persze megszólják őket, mert az emberek többnyire csak teljes pompában látják őket a díjátadókon, nagyobb rendezvényeken… stb. Biztos vagyok benne, hogy nem csak az átlagos emberek, hanem a hírességek is néha használnak retusálást egy-egy kép alkalmával, amit megosztanak közösségi oldalaikon. Ám ez nem jó ötlet, mert ilyenkor megint lecsap a rajongók keze, és szétszedik az illetőt, fake képe miatt.

Úgy döntöttünk, hogy elhozunk néhány hírességet, akik teljesen máshogy néznek ki az Instagramra, Facebookra feltöltött képükön, mint a valóságban, vagy a paparazzók által készített képen.

Adriana Lima / Szupermodell

Katie Holmes / Színésznő

Ciara / Énekesnő

Gina Rodriguez / Színésznő

Laverne Cox / Színésznő

Cardi B / Rapper

AnnaLynne McCord / Színésznő

Nicole Richie / Divattervező

forrás

10 népszerű márka, amit a legtöbb magyar ember rosszul ejt ki

13 híresség, akinek valódi neve még a legnagyobb rajongói előtt is kész rejtély