in

8 kép, amire nem találunk észszerű magyarázatot.

Az emberek néha nem tudják mit is tesznek. Biztos vagyok benne, hogy mindenki cselekedett már olyat az életébe amire utólag visszagondolva, nem nagyon tud ésszerű magyarázatot adni. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy valójában el szeretné feledni, mert akkora ostobaság. Az élet kiszámíthatatlan. Sohasem tudhatod, hogy mi fog történni a következő pillanatban. Könnyen lehet, hogy valami olyan dolognak leszel a szemtanúja, amire egyáltalán nem számítottál és amit nem tudsz mire vélni. Amire egyszerűen hiába is keresnél, úgysem találnál ésszerű magyarázatot. Egy biztos: nagyon sok fura ember él e bolygón! A mobiltelefonos kamerák elterjedésével bármit meg lehet örökíteni… Szóval még a legabszurdabb pillanatokat is. Régen persze ez máshogy volt.

Mutatunk nektek egy válogatást.

Arnold…vigyázz

Miért épp balett táncosok? Mit szeretett volna anno ezzel promózni az osztrák tölgy? Vagy talán az erő és a könnyedség? Ezt valószínűleg sosem tudjuk meg.

De kedves…

Úgy látszik ez az egyezményes jele a győzelemnek…mindkét fél részéről. Ha nyersz…”ezt nektek vesztesek…”, ha veszítesz….akkor “ezt…neked győztes”.

Az, most ott jó helyre megy?

Most ennek a kocsinak tényleg ott van a tankolónyílása? Vagy csak valami nagyon tuning verda ez…?!

Megvagy…

Az kiderül a képről, hogy a bácsi jól tartja magát… de az is biztos, hogy miatta nem nő meg az ilyen klubok látogatottsága.

Randi?!

Ha sokáig kerested az igazid, de végül feladtad, akkor elmész azzal, aki eljön veled. Na persze ennyire nem kellene kétségbeesni.

Eredeti fényezés?

Érdekelne a koncepció… Ez egy rejtőzködős kocsi? Szerintem pont, hogy feltűnő. Lehet valami megrögzött természetvédő a gazdája.

A legjobb karácsonyi ajándék?

Miért ad valaki ilyen felsőt egy úrnak. Nem akartak gyereket? Vagy át próbálta verni egyik korábbi párja? Érdekelne a történet…

A hülyeség nem fogyatékosság…

Hát nem tudom. Mivel lehet könnyebb együtt élni? Egy elvesztett végtaggal, vagy a “hülyeséggel”… Hát ezt mindenki döntse el maga. A legjobb az, ha egyiktől sem kell aggódnunk.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket.

forrás

20 lélegzetelállító kép, azok számára, akik úgy gondolják, mindent láttak már az életben!

Fontos! Orbán Viktor elárulta, mikor nyithat az ország