in

A 6 legijesztőbb hely a világon! Ezektől téged is kiver a víz!

Rémisztő helyek, amikről nem is gondoltad volna, hogy léteznek.

 

Összegyűjtöttünk 6 olyan hátborzongató helyet a nagyvilágból, amelyről talán nem is hallottál. Van, aki a képeket látva elborzad és soha nem szeretné élőben is megtapasztalni az élményt, de mi valahogy kedvet kaptunk felfedezni ezeket. És nektek hogy tetszenek a képek? Melyik a legizgalmasabb/legfélelmetesebb szellemjárta hely?

Mujnak, Üzbegisztán

Néhány évtizeddel ezelőtt Üzbegisztán jelentős halászvárosa, kikötője volt. Azonban az Aral-tó az emberi tevékenységnek és a klímaváltozásnak köszönhetően szinte teljesen kiszáradt, a várost mára pár ezren lakják. A sivatagban több elhagyott, megfeneklett hajó emlékeztet minket arra, hogy itt egykoron egy hatalmas tó volt.

para6

Párizsi katakombák

A város utcái alatt elterülő, labirintusszerű alagútrendszerben több mint 6 millió ember maradványa van eltemetve.

para5

A Pokol Kapuja, Türkmenisztán

Egykoron gázmező volt, azonban a szovjetek felgyújtották. Azóta is, több mint negyven éve ég.

para4

Wonderland, Kína

A Disneyland mintájára akartak egy még nagyobb, gigantikus vidámparkot építeni, azonban konstrukciós problémák miatt az építkezést sosem fejezték be.

para3

Babák szigete, Mexikó

A legenda szerint egy kislány meghalt a sziget közelében levő csatornákban, testét a sziget karbantartója találta meg. A karbantartó később meglátott egy lebegő babát a csatornában, valószínűleg a kislányé lehetett. Felakasztotta a babát egy fára, hogy így tisztelegjen a kislány előtt. Úgy érezte, a kislány szelleme a szigeten rekedt, és figyeli őt. Hogy kiengesztelje, újabb és újabb babákat hozott, és akasztott fel a fára. Ötven éven át hozta a babákat a szigetre, amíg meg nem halt. Állítólag testét ugyanott találták meg, mint a kislányét.

para2 para8 para9 para10

Elhagyatott metróvonal, Ohio

Vannak olyan helyek a világban, ahol a sok évtizedig ígérgetett metróvonal tényleg nem készül el. Cincinattiben a metróvonal építése közben elfogyott a pénz, évtizedek óta magányosan, elhagyatottan állnak aluljárói, alagútjai.

para7

Forrás

Itt a legújabb hajszín őrület a férfiaknál

Elkezdi tisztítani a fülét, meg fogsz lepődni mit talált benne