in , ,

A divat illusztrátor, aki ételből készíti ruha vázlatait

A különböző zöldségekből és gyümölcsökből készített csodálatosan egyszerű és játékos – kifutópálya-modellek számára kiötlött – terveivel Gretchen Roehrs divatillusztrátor megmutatja nekünk, hogy néha milyen közeli kapcsolatban tud állni egymással az étel és a divat.

A művészet utánozza az életet, ahogy mondani szokták és ez egyaránt igaz az ételre, valamint a divatra. Roehrs nem az első, akit mindennapi dolgok inspirálnak az alkotásban. Shamekh Bluwi pl. építészeti mintákat használ a divatillusztrációihoz!

food-fashion-sketches-gretchen-roehrs-1

food-fashion-sketches-gretchen-roehrs-2 food-fashion-sketches-gretchen-roehrs-3 food-fashion-sketches-gretchen-roehrs-4 food-fashion-sketches-gretchen-roehrs-5 food-fashion-sketches-gretchen-roehrs-6 food-fashion-sketches-gretchen-roehrs-7 food-fashion-sketches-gretchen-roehrs-8 food-fashion-sketches-gretchen-roehrs-9 food-fashion-sketches-gretchen-roehrs-10 food-fashion-sketches-gretchen-roehrs-11 food-fashion-sketches-gretchen-roehrs-12 food-fashion-sketches-gretchen-roehrs-13 food-fashion-sketches-gretchen-roehrs-14

A down-kóros tini lány, akinek modell szerződést ajánlottak

A divat illusztrátor, aki felhőkkel és épületekkel színezi szkeccseit