in

Egy kisbaba felült a repülőre egy édes üzenettel, ami a mellette ülőnek szól

A repülőn utazás fárasztó élmény sok ember számára. Nem mindig kényelmes minden járat. Van, hogy például az ülés túl szűk, vagy a mellettünk lévő utastársunk irritál borzasztóan minket.

gyerek_a_repulon_nyugtatot_neki_big

És vannak a szülők, akik mint tudjuk, kisgyermekkel utaznak, így az út nemcsak nekik embert próbáló, de persze nekünk, és a többi utasnak is. Nem elég, hogy a magunk nyűgjével vagyunk elfoglalva, meg a környezetünk bosszantó elemeivel, még egy kisgyerek állandó bohóckodása is ki tud minket borítani. Nem beszélve arról, hogy a repülőút közepén hatalmas gyereksírásra ébredni, valami frenetikus érzés.

Pont ezekért a dolgokért egy házaspár kitalált egy frappáns megoldást. A kisbabájuk hordozójába egy jól látható üzenetet tettek, mely a baba mellett ülő utasnak szólt.  Amint az üzenet megtalálta gazdáját, a szomszéd utast, annak elszállt a rosszkedve és mosoly került az arcára.

Íme az üzenet, amit a baba szülei írtak, (vagy a baba?) :

baby_note_to_stranger_next_to_him_on_a_plane_1

Szia Idegen!

Madeline vagyok. December 17-én leszek egy éves, és ez az első repülőutam. Én mindent megpróbálok tenni annak érdekében, hogy jól viselkedjek, de előre is bocsánatot szeretnék kérni, ha véletlenül elveszíteném a jópofiságomat, ami ugye előfordulhat ha megijedek vagy a fülem kezd el fájni. Viszont Anyum és Apum csomagoltak ide ebbe a kis zacskóba egy kis csemegét. És még füldugót is mellékeltek, arra az esetre, ha itt szeretném előadni életem első nyilvános szerenádját, ami nem lesz élvezetes sem Önnek, sem Anyukámnak és Apukámnak sem. Kellemes repülést kívánok! 

Forrás

Ez az anya ikreket szült. 4 évesek voltak, amikor ő rádöbbent valami nagyon fontos dologra

17 szívszorító fotó, amitől neked is könnybe lábad a szemed