in

LOLLOL OMGOMG AngryAngry LoveLove

Elmondta az igazat Győrfi Pál! Így érzi magát az oltás után 2 nappal, elmondja tapasztalt-e mellékhatásokat!

Győrfi Pál az elsők között jelentkezett a vakcináért, és már be is oltották. Elárulta, hogy teljesen jól van, és egyre több kollégája szintén beoltatja magát.

 „Hétfőn kaptam meg az oltást az Üllői úti klinikán, ami egy igazán megható pillanat volt. Érdekes élmény volt, hogy a váróban egészségügyi dolgozók tartózkodnak, hiszen máskor itt a betegek várnak.

Az oltóponton szép rendben ment minden, volt egy adatfelvétel és egy vizsgálat is. A személyzet roppant aranyos volt, jó hangulatban telt az itt töltött idő.”

– mesélte a Borsnak Győrfi Pál, majd azt is elárulta: teljesen jól van, a szúrás sem fájt neki, és még csak kicsit sem fáj a karja.

Az OMSZ szóvivője azt is elárulta: egyre többen jelentkeznek az oltásért a mentők közül is, akiknek már csak a munkájukból adódóan is nagy szükségük van rá, hiszen nap, mint nap találkoznak koronavírusos betegekkel. Azt is hozzátette: nem csak ő, de kollégái sem éreznek azóta sem semmiféle mellékhatást.

„Állítólag már az első oltás után egy héttel elkezd kialakulni az immunitás, de a maximális védettséget csak a második oltás után nyolc-tíz nappal érjük el.

Nagyon várom ezt a pillanatot és persze azt, hogy a feleségem – aki nem egészségügyi dolgozó – is megkaphassa, hogy az egész család fellélegezhessen.

Abban bízom, hogy a társadalom nagy része felveszi az oltást, így kialakul majd a védettség és mindannyian túl leszünk ezen.” – emelte ki Győrfi Pál, aki arról is beszélt: már tavasz óta szorított, hogy minél hamarabb legyen vakcina, és nagyon örül, hogy hazánkban is elkezdték az oltást.

forrás

20 kép, ami bizonyítja, hogy az állatok hűsége és szeretete semmihez sem fogható

Bátran felvállalja most már Vajna Tímea. ERRE SENKI SEM SZÁMÍTOTT!