in

CuteCute

Emlékeztek még Ken babára?-Rengeteget változott! Így néz ki napjainkban!

Pár évvel ezelőtt azzal robbant be Rodrigo Alves a köztudatba, hogy fejébe vette, élő Ken babává alakíttatja magát.
A 37 éves brazil-angol celeb azonban nem állt meg az előtte kitűzött cél elérése után, újabb polgárpukkasztó tervet ötölt ki, mely szerint Ken babából élő Barbie-vá műtteti magát….de ne szaladjunk ennyire előre!

Rodrigo Alves 1983. július 30-án született São Paulóban, Brazíliában brit apától és brazil anyától.
A babák iránti rajongása nagyapjának köszönhető, aki megvette áhított Barbie babáit, és azt is megengedte neki, hogy azokhoz hasonlóan öltözködjön.

Rodrigo hormonproblémákkal küszködött tinédzserkorában, ami melleinek abnormális növekedését okozta. Külseje miatt kortársai rendszeresen csúfolták/bántalmazták, ami testképzavar kialakulásához vezetett.

A zaklatások elkerülése miatt döntött úgy 19 évesen, hogy kés alá fekszik, ám meglepő módon nem megnagyobbodott melleit műttette meg elsőként, hanem orrát plasztikáztatta.

Az első műtétje azonban örökre megváltoztatta életét és gondolkodását. Rájött, hogy a szépészeti beavatkozásoknak köszönhetően bárkivé és bármilyenné válhat, ettől a pillanattól kezdve nem volt megállás, a férfi a plasztikáztatás rabjává vált.

Tökéletes akart lenni, akár Barbie társa Ken, ezért választotta őt ideáljául. Alves szentül meg volt győződve róla, hogy a tökéletes férfi minden tekintetben szimmetrikus, mind testalkatban, mind az arcvonásokban.

Alves több tucatszor feküdt kés alá, volt többek között 10 orrplasztikája, számtalan botox kezelése, fül- és nyakkorrekciós beavatkozása, temérdek zsírleszívása a test szinte minden részéről, hajbeültetése, saját zsírral történő fenékfeltöltése, sőt arra is képes volt, hogy egy speciális implantátumot ültettessen a hasfalához, ami azt a látszatot keltette, mintha kockás hasa lenne.

Élete éveken keresztül nem szólt semmi másról, csak a műtétekről és az azokból való felépülésből.

A tizedik orrműtétjénél azonban a vártnál nagyobb galiba is akadt, elkapott ugyanis egy húsevő baktériumot, ami megtámadta a még be nem gyógyult szöveteit. Alves azonban halálos nyugalommal azt nyilatkozta az eset folyamán: ” Nem izgulok! Az orrom így sem,úgy sem működik rendesen, csak a számon tudok levegőhöz jutni…”

Műtétjei nem csak rengeteg időt őröltek fel, hanem anyagilag is igazán tekintélyes összeget emésztettek fel. Pontosan senki sem tudja, mennyibe is került a Ken baba külső, de az Alves által hivatalosan közölt összegeket összeadva is szép summát vert el a fiatal férfi a külsejére.

A beavatkozások költségei a teljesség igénye nélkül:

-8.000 font Botoxra és különböző ‘töltőanyagokra’ az arcon
-30.000 font a 10 orrplasztikára
-3.000 font zsírleszívás a nyaki- és tokarészen
-10.000 font különböző izmokat imitáló implantátumokra (kar,láb,hát)

-22.000 font a hamis hasizom
-5.000 font hajbeültetés
-13.000 font különböző ‘töltőanyagokra’ a test egyes részein
-3.000 font saját zsíros fenékfeltöltés

Gyorsan átlagolva: 94.000 font!!! Ami mai árfolyamon átszámolva megközelítőleg ~37 millió forintnak felel meg, de a java még csak most jön!

2019 elején Rodrigo Alves ugyanis ráébredt arra, hogy mégsem elégíti ki a tökéletes Ken babaként való létezés, amit azzal indokolt, hogy rájött, ő valójában nem is férfi, hanem transznemű, és újabb célt tűzött ki külsejével kapcsolatban maga elé, mégpedig azt, hogy Barbie-vá alakuljon át.

A néhai Rodrigo nem kevesebb, mint újabb ~100 000 fontnyi összeget áldozott egyetlen év alatt álmára.
A tökéletes Barbie megjelenéshez az alábbi műtétek elvégeztetését látta szükségesnek:

 • – A lengőbordák kivetetése
  – A hamis hasizmok eltávolítása
  – Mellimplantátumok beültetése
  – Homlok-korrekció
  – Titán arcimplantátumok behelyezése
  – Végleges szőrtelenítés
  – Állkapocs-korrekció
 • – Ádám-csutka méretének csökkentése
  – Hajhosszabbítás
  – Ajakfeltöltés
  – Botox
  – Szemhéjplasztika
  – Zsírleszívás
  – Fenékimplantátumok behelyezése

A műtétek a tavalyi évben rendre el is lettek végezve, és az eredmény magáért beszél!

Rodrigóból kétségkívül sikerült nőt faragni, ennek örömére át is kereszteltette magát és felvette a Jessica nevet.

Jessica ez év januárban osztotta meg népes Instagram rajongótáborával a hírt, miszerint transzneműkét éli tovább életét, 2020 júliusától pedig abszolút női külsővel, női ruhákban tengeti mindennapjait.

Bár a nemváltó műtétjét még nem végezték el, állítása szerint sokkal jobban érzi magát nőként, mint férfiként valaha is és alig várja, hogy a ‘lenti tájakon’ is teljes értékű nővé válhasson.

A cél eléréséhez Jessica-nak minden esélye és ‘eszköze’ is megvan, hiszen nemrégiben lencsevégre kapták a jó hírű plasztikai sebésszel, Giacomo Urtis-szal csókolózás közben.

Bár a páros mindkét tagja azt állítja, csupán barátság köti össze őket, ezek a kijelentések azért bőven megkérdőjelezhetőek.

Neked mi a véleményed Rodrigo/Jessica Alves átalakulásáról?
Írd meg nekünk kommentben!

forrás

Ez a 10 pár az élő bizonyíték arra, hogy a szerelemben nincsenek határok

A magyarok 2 százalékának sikerül megoldani Einstein fejtörőjét