in

Épp a TV műsort nézte, mikor észrevett valami durvát a műsorvezető nyakán!

Mikor nézed a TV-t általában kikapcsolod az agyadat, és élvezed a képi hatásokat, melyek felsorakoznak előtted. Maga a tévézés nem igényel nagy figyelmet, és összpontosítást, lényegében bárki képes rá.

Nagy szerencséje volt annak a műsorvezetőnek, akit egy ember épp véletlenül nem agyatlanul nézett előre, hanem figyelte a műsorát. Ugyanis egy néző észrevett valami furcsát a műsorvezető, Tarek El Moussa nyakán. Azonnal email-t küldött a műsor szerkesztőségének azzal, hogy Tareknek azonnali  orvosi beavatkozásra van szüksége.

A csomó, amit a néző látott a nyakán, valójában egy rosszindulatú daganat volt.

desktop-1447881008

Kiderült, hogy El Moussa-nak pajzsmirigyrákja vanA daganatot azonnal el kellett távolítani. Sajnos, arák már átterjedt a nyirokcsomókra.

desktop-1447881006

Tareknek radioaktív jód terápián kellett átesnie, ami azzal is járt, hogy elkülönítették a családjától azok védelme érdekében. Szerencsére, a rák ezután nem terjedt tovább, és a további vizsgálatok fogják megmondani, hogy tünetmentes-e.

Tarek szerencsére ennek a TV csatornának vannak hűséges rajongói, akik nem csak bambulnak, hanem figyelnek is. Ki tudja, mi történt volna ha nem figyel fel valaki a betegségére?

Forrás

Ne állítsd be az iPhone-od dátumát 1970.január.1-re! Ez a leggyorsabb módja annak, hogy kinyírd a telódat!

Ez az anya ikreket szült. 4 évesek voltak, amikor ő rádöbbent valami nagyon fontos dologra