in

Ez a 11 kép bemutatja, hogyan változik meg a férfiak élete, a házasság után.

A legtöbb férfi nagyon nehezen kötelezi el magát, ők valójában szeretik a szabadságot és ezt semmi pénzért nem adnák oda. Ám az erősebbik nem képviselői is csak érző lelkek ezért, őket is meg lehet valamivel fogni. Ha rátalálnak az igazira, akkor azért képesek bármit megtenni. Igen, még házasodni is. De, hogy ez miben is merül ki? Nos a férfiak általában rendetlen és komor körülmények között élnek, csak a legeslegszükségesebb dolgokat veszik meg a boltban, és magasról tesznek arra, hogy mit esznek. Amint befurakodik a szívükbe egy hölgy egyből más lesz a helyzet. Ma úgy döntöttünk, hogy néhány nagyon kreatív illusztráció segítségével bemutatjuk nektek, hogy miben is változik meg a férfiak élete miután kimondják a boldogító igent.

A férfiak lakása, mindig olyan sötét, de egy nő egy-kettőre át tudja alakítani ezt a komor hangulatú otthont pár kiegészítő segítségével. Házasság után előtérbe kerülnek a világosabb színek, és dekorációs kellékek.

Szingliként a haverokkal nézték a meccset a TV előtt és mindeközben nasit falatoztak és sört ittak. Ma már a parkban szórakoznak a többi családdal, ahol ugyanúgy kiélhetik a szurkolás iránti vágyukat.

Addig aludd ki magad míg nem vagy házas, mert azután fenekestül felfordul az életed. Az alvás pedig nem lesz a legpihentetőbb tevékenységeid között, mert a feleséged mindent megtesz, hogy elrontsa.

Eddig bizony megúsztad a vásárlást, mivel csak egy főre kellett vásárolnod, de házasság után bizony mindenhez külön tisztítószer kell, külön mosószer és még sorolhatnánk.

Házasság után már nem az egyszerű dolgokat fogod keresni, hanem azt, hogy mindent a családoddal csinálhass.

Régen persze az volt a fontos, hogy minél menőbb kocsid és szebb barátnőd legyen, de, amint rátalálsz az igazira, ezek a dolgok semmivé lesznek és a családi kirándulások lesznek számodra a legörömtelibb programok, ahova az egyterű kocsitokkal juttok el.

Szingliként elvoltál egész nap egy kis chipsszel meg némi gyorskajával, de házasság után bizony jönnek az egészségesebbnél-egészségesebb ételek, amik java része zöldség és fehér hús lesz.

Régen egy univerzális fájdalomcsillapítót tartottál otthon, de amint megházasodsz ennek vége, ugyanis az asszony mindenféle pirulával feltölti a gyógyszere dobozt/fiókot.

A férfiak java része szeret az edzőteremben lenni, hogy némi izmot pakoljon magára és ezzel is vonzóbbá váljon, de családalapítás után már a gyermekeivel fog súlyzózni, melynek minden perce aranyat fog érni.

Házasság előtt nem csináltak akkora dolgot a vásárlásból, de a házasság után már nem igazán ők írják ezt a listát, így bevásárlás után bizony úgy érzik magukat, mintha serpák lennének.

A családalapítás előtt bizony az volt számukra a legfontosabb, hogy milyen és mennyi óvszert vegyenek maguknak, gyermek után meg dilemmáznak, hogy jó pelenkát vettek-e a boltban.

Ti is ezt éltétek át?

forrás

Emlékszel még Anettkára? Elképesztően jól néz ki 44 évesen!

16 fiatal, akiknek jót tettek az évek