in , ,

CryCry LoveLove OMGOMG WTFWTF AngryAngry CuteCute LOLLOL

EZ A FIATAL LÁNY A TESTE 90%-ÁT TETOVÁLTATTA. A SZÜLEI RÁ SEM ISMERTEK, AMIKOR MEGLÁTTÁK.

Nektek mi a véleményetek a tetoválásról? Ezelőtt 20 évvel, azokat a fiatalokat, akiknek tetoválása volt az idősek megbélyegezték azzal, hogy huligán és minden bizonnyal bűnöző vagy rosszéletű. Manapság egyre természetesebb dolog lett és már az a ritka, akinek nincs semmi a testére varrva. Nagyon sokan már általános iskola végén is elmennek egy szalonba és magukra varratnak valamit. Hogy jól van ez így? Nem biztos. A legfőbb gond, hogy egy fiatalt még számtalan hatás ér az életében és a lelkesedése meggondolatlansággá fajulhat. Gondoljunk csak bele, hogy 15-20 évesen még megőrültünk egyes bandákért, vagy az első szerelmünkért. 40 évesen már nem biztos, hogy jól néz ki egy “Mchawer”, “Metallica” vagy “Gábor és én mindörökké” felirat a testünkön. A legtöbb fiatal megbánja, hogy idejekorán tetoválást csináltatott. Ez egy olyan dolog, amihez meg kell érni és jól átgondolni. Nem a tetoválással van a baj, hanem azzal, hogy az ember változik és nem biztos, hogy ugyanazokat a dolgokat tartja fontosnak fiatalon, mint felnőttként.

Mi a véleménye a szülőknek? Tény, hogy egy gyereket nem jó ha célirányosan a helyes szokásra életmódra erőltetik. Magának kell megtapasztalnia a dolgokat és eldöntenie, hogy mi van hasznára és mi nem. Nyilván egy jó vagy rossz példa nagyon sokat számít. Lehet, hogy a gondos szülői minta ellenére a gyermekünk egyik nap olyan dologgal állít be, ami aput és anyud a föld alá sokkolja.

Cikkünk “hőse” Nadine Anderson. Egy skót fiatal, aki Apuci kedvenc kislánya volt, de ez egyik napról a másikra megváltozott, ugyanis az édesapa ma már rá sem bír nézni a lányára.

De mi történt?

Nadine jelenlegi megjelenése az ő példájának eredménye, ugyanis apuci is bőven felmutathat bár díszecskét a testén. De amit a lánya tett, az nagyon erős. Egyszer azzal állt az apja elé, hogy szeretne tetkókat, amire az apja határozottan nemet mondott és kijelentette, hogy biztosan nem fog rá pénzt adni. Nem akarta, hogy elcsúfítsa a szép bőrét.

Persze a lány talpraesett volt és tudta, hogy miként juthat elegendő pénzhez. A művelet nyilván nem egyik napról a másikra történt, de a teste nagy részét eltakarta ruhákkal, amíg a szüleivel találkozott. Aztán úgy döntött, hogy az arcát sem kíméli.

A tetoválásaira összesen 6 millió forintnyi összeget költött el.

Az apa meg van győződve róla, hogy a lánya megőrült. Ezzel a rokonok és a család barátai is egyetértenek. Ha ez még nem lenne elég, akkor a lány jövőbeli karrierje is korlátozott, ugyanis senki nem akar alkalmazni egy embert, aki ilyen szinten agyon lett tetoválva

Az ember azt gondolná, hogy a lány megbánta tettét, de nem. Azóta már hegtetoválásokat is csináltatott. Ez ugye az, amikor megvágják a bőrét és az ebből alakuló heg adja ki a mintát.

Nem…sajnos még nincs vége. A lány még a nyelvét is felvágatta és így olyan lett, mint egy gyíké. Továbbá nem maradhattak el a piercingek sem.

A lány bőre még nem gyógyult meg teljesen, így komoly gondjai vannak az alvással. Meg úgy az alapvető mozdulatokkal is. Fáj neki minden.

“Vannak, akik kíváncsiak és meg akarják tudni, hogy mi motivált. Egyesek gratulálnak, mások pedig elszörnyedve néznek rám.” – mesélte a lány.

Azt tanácsolja, hogy ha valaki tetoválást tervez, de hezitál, akkor inkább ne is csináltasson.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

forrás

Ausztrália a ‘húzzunk innen, de nagyon gyorsan’ hazája, és ezt 30 képpel is bizonyítjuk

16 bonyolult dolog, amit másodpercek alatt megtanulhatunk, és életünk végéig hasznunkra lehet