in ,

LoveLove CuteCute OMGOMG AngryAngry CryCry LOLLOL WTFWTF

EZ A TETOVÁLÓMŰVÉSZ INGYEN TETOVÁLJA A BETEG GYEREKEKET, HOGY ÖNBIZALMAT ADJON NEKIK

Sajnálatos módon nem egy és nem két gyermek él kórházban valamilyen betegséggel. Ezeket a gyerekeket nem igen lehet kiengedni az épületből, ezért az ott dolgozók és a szülők mindent megtesznek annak érdekében, hogy elviselhető közeget teremtsenek nekik. Az ilyen gyermekekhez rendszeresen járnak önkéntesek, bohócok, színészek, színésznők, zsonglőrök, bűvészek és még sorolhatnánk, hogy vidámabbá és szebbé tegyék a napjukat. Ezeken a napokon a gyerekek lelke tele lesz élettel, szemük pedig úgy csillog, mint a legfényesebben ragyogó csillag az égen. Viszont, ami most érte az új-zélandi kórházban élt gyerekeket az egyszerűen csodálatos.

Cikkünk főszereplője, Benjamin Lloyd, aki művészként tevékenykedik. Az Új-Zélandon élő férfi kitalálta, hogy tudná még szebbé tenni a kórházi gyerekek napjait. Úgy döntött, hogy tetoválásokat fog nekik készíteni, hogy még több önbizalmuk legyen. Mivel mindennapjuk szinte ugyanolyan, sok vizsgálatból, vérvételből, orvosi látogatásokból áll így nem csoda, hogy egy idő után érzelmileg leeresztenek.

Benjamin ezt a zseniális mozgalmat Facebookon tette közzé. Leírta, hogy a kórház összes kisgyerekét ki fogja tetoválni. Persze nyilván határokon belül. Nem kell egyetlen szülőnek, sem rokonnak, sem barátnak megijedni, nem igazi tűvel lesz a gyerekekre varrva a minta. Ezek ideiglenes tetoválások, melyek az idő múlásával lekopnak és nem marad utánuk semmi.

Ezt a megmozdulást abban az esetben indítja el, ha a posztjára több, mint 50 lájk érkezik. Nem kellett sokat várni, ugyanis Benji több, mint 400.000 lájkot kapott, ami többszörös bizonyíték volt számára, hogy az emberek támogatják őt és ötletét. A férfi karrierje festékszóróval való munkavégzéssel kezdődött, melyben 10 éven át tevékenykedett. Csak ezután vállalt valódi tetoválásokat. A jótékonysági tetováló maraton volt az első olyan projektje, melynek keretein belül gyerekekkel dolgozott.

Lloyd beszámolójában azt írja, hogy ebben a munkában az a legjobb, ha az ilyen tetoválásokkal segíti a gyermekeket abban, hogy önbizalmat szerezzenek. Sok gyerek kijelentette, hogy nem fog ezután zuhanyozni, nehogy lekopjon idő előtt a bőréről a tetoválás. Ezen a művész nagyot mosolygott.

Elhoztunk még néhány képet a projektjéről és arról, hogyan is néztek ki a gyerekek a tetoválásokkal.

Nemcsak, hogy több önbizalomra tettek szert, de még vagányul is néztek ki.

Az összes kisgyerek imádta a kiválasztott mintát, mert valamilyen szinten passzol személyiségükhöz.

Csodálatos mintákat varázsolt a kis testükre…

Nem is kellett több neki egy mosolynál. Nézzétek milyen boldogok az új tetoválásaikkal.

Ez a tekintet minden pénzt megért számára. Ebből is tudta, hogy a kicsik élvezik ezt a fajta időtöltést.

Ti mit gondoltok? Szerintetek is zseniális ötlet volt tőle?

forrás

15 nő, akik elfogadták a sorsukat, és úgy döntöttek, hogy már nem rejtik el a szürke vagy ősz hajukat

Rejtett kamera, mikrofon, titkosszolgálati eszközök: lecsap a hálapénzkommandó orvosra és betegre