in

EZ DURVA! A Barátok közt gyönyörű színésznője, olyan helyen él, ahol még vezetékes víz sincs! Ezt sosem gondoltuk volna

A Barátok közt alapszereplője volt – Most egy tanyán él a csodaszép 50 éves színésznő! Bőven akad elfoglaltsága, amióta otthagyta a népszerű sorozatot a Barátok közt Novák Évája: Csapó Virág most egy tanyán él, állatokkal foglalkozik, ám a színjátszást továbbra is folytatja.

Csapó Virág 15 évvel ezelőtt hagyta ott az RTL Klub népszerű sorozatát, négy éve pedig családostól egy Kecskemét melletti tanyára költözött, ahol saját maguk teremtettek paradicsomi környezetet.

– A párom és én négy éve jöttünk el Kaposvárról, ahol 26 évadot játszottam, és szerződtünk a kecskeméti Katona József Színházhoz. Nagy váltás volt ez az egész családnak, előbb albérletben laktunk, majd megtaláltuk ezt az 1995-ben épült tanyát. Korábban is kertes házban éltünk, de ez kicsit más, a legközelebbi szomszédunk hétszáz méterre él tőlünk – mesélte a nak Csapó Virág, a Barátok közt Novák Évája. – Három lovunk van, a legkisebb négy hónapja született nálunk. […] Kutyák, macskák élnek velünk, tyúkokat, kacsákat, nyulakat is tartunk, és van 11 rackajuhunk is. Ők a fűnyírók, és ahány anyaállat van, minden évben annyi kisjuh. A bárányokat mindig eladjuk, abból fedezzük télire a szénát. […] Segítségünk nincs, vagyis csak egy bácsi, aki levágja a szárnyasokat, majd konyhakészen visszaszállítja. Erre én nem lennék képes, viszont szívesen főzök belőlük – mondta a Story magazinnak Csapó Virág.

forrás

20 lélegzetelállító fotó Jakutföldről, ahol a -65 °C sem ritka jelenség

7 testrész, ahová soha nem szabad tetováltatni, és elmondjuk, hogy miért